αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΘες να δουλεύεις από οπουδήποτε; Αυτά είναι τα 10 περιζήτητα remote επαγγέλματα τώρα

Θες να δουλεύεις από οπουδήποτε; Αυτά είναι τα 10 περιζήτητα remote επαγγέλματα τώρα

Η τάση με την remote εργασία καλά κρατεί. Άλλωστε, αν μάθαμε ένα πράγμα στην εποχή της πανδημίας, είναι ότι πολλά επαγγέλματα μπορούν πλέον να γίνουν εξ αποστάσεως. Αρκεί ένα laptop και μια καλή σύνδεση στο ίντερνετ. Κάπως έτσι, μπορείς να δουλέψεις από οπουδήποτε.

Πολλοί άνθρωποι το κάνουν. Θυμήσου και την συνέντευξη με την digital νομά που παραιτήθηκε από την δουλειά της και τώρα βγάζει χρήματα ταξιδεύοντας.

Η Flexa Careers, ένας παγκόσμιος κατάλογος εταιρειών ευέλικτης εργασίας, διαπίστωσε ότι το μερίδιο των ατόμων που αναζητούν εργασία και ενδιαφέρονται για ρόλους «εργασίας από οπουδήποτε» αυξήθηκε σε 88% τον Ιούνιο από 80% τον Απρίλιο — η μεγαλύτερη αύξηση από τότε που η εταιρεία άρχισε να παρακολουθεί αυτές τις πληροφορίες το τελευταίο έτος.

Σε μια work-from-anywhere δουλειά, οι εργαζόμενοι είναι 100% remote, και δεν εξαρτώνται από την τοποθεσία ή τη ζώνη ώρας.

Βεβαίως δεν είναι πάντα εύκολο να βρεις μια θέση που σου παρέχει αυτήν την ελευθερία.

Το διάσημο site, FlexJobs εντόπισε τις πιο περιζήτητες work-from-anywhere θέσεις εργασίας, αναλύοντας τη βάση δεδομένων του. Εξετάζοντας τις αγγελίες μεταξύ Ιανουαρίου και Ιουνίου 2023.

Όλες οι θέσεις εργασίας στη λίστα είναι διαθέσιμες για remote εργασία, είτε πλήρους είτε μερικής απασχόλησης, χωρίς περιορισμούς τοποθεσίας και χωρίς απαιτήσεις γραφείου.

Εδώ είναι το TOP-10

  1. Λογιστής
  2. Business development manager
  3. Copywriter
  4. Customer success representative
  5. Συντάκτης
  6. Engineering manager
  7. Marketing manager
  8. Product manager
  9. Senior product designer
  10. Software engineer

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ίος: Πως είναι να δουλεύεις remote από το νησί των πάρτι

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

19 + thirteen =