αρχικηVIRALΠού μπορείς να πουλήσεις τα μεταχειρισμένα έπιπλα σου. Και να βγάλεις γρήγορα χρήματα

Πού μπορείς να πουλήσεις τα μεταχειρισμένα έπιπλα σου. Και να βγάλεις γρήγορα χρήματα

Ναι, μπορείς να βγάλεις χρήματα πουλώντας αντικείμενα που ήδη έχεις. Σε προηγούμενο άρθρο γράφαμε για τις 5 online πλατφόρμες για να πουλήσεις ρούχα που έχεις στην ντουλάπα σου και δεν τα χρειάζεσαι.

Τώρα θα δούμε τι μπορείς να κάνεις με τα έπιπλα. Τα έπιπλα που εσύ θέλεις να «ξεφορτωθείς», μπορεί να είναι χρήσιμα για άλλους. Αρα λοιπόν μπορείς να τα πουλήσεις. Ετσι θα αδειάσεις τον χώρο σου και παράλληλα θα βγάλεις χρήματα. Εδώ είναι μερικοί τρόποι για να πουλήσεις τα μεταχειρισμένα σου έπιπλα.

Facebook Marketplace

Το Marketplace του Facebook είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να πουλήσετε ο,τι θέλετε – Αναφερόμαστε π.χ. σε βιβλία, αντικείμενα και ηλεκτρικές συσκευές, ρούχα. Μπορείτε απλά να δημοσιεύσετε λίγες φωτογραφίες από τα αντικείμενα προς πώληση και να παραθέσετε κάποιες πληροφορίες.

Χρυσή Ευκαιρία

Η… παραδοσιακή επιλογή. Φυσικά πολύ ενεργό είναι και το webite της Χρυσής Ευκαιρίας. Φτιάξε έναν δωρεάν λογαριασμό (δεν θα σου πάρει περισσότερα από 10 λεπτά για να καταχωρήσεις τα στοιχεία σου) και μετά ανέβασε την αγγελία σου. Υπάρχουν αρκετοί αγοραστές κι εκεί που πιθανόν να θέλουν εκείνον τον μεταχειρισμένο σου καναπέ.

Insomnia

Το Ιnsomnia είναι ένα πολύ γνωστό site αγγελιών το οποίο έχει και ξεχωριστή κατηγορία για έπιπλα. Εκεί λοιπόν μπορείς να ανεβάσεις χωρίς κανένα κόστος τη δική σου αγγελία περιμένοντας έναν πιθανό αγοραστή. Καλό είναι να γνωρίζεις ωστόσο ότι μπορείς να ανεβάσεις μέχρι και δύο αγγελίες την εβδομάδα. Το Insomnia σου δίνει την επιλογή να ανανεώνεις τις αγγελίες που έχεις ήδη δημοσιεύει ώστε να εμφανίζονται πιο ψηλά από τις υπόλοιπες.

Αντίκες… στο κέντρο της Αθήνας

Αν έχεις κάτι που είναι αντίκα, μπορείς να δοκιμάσεις το antikesathina.com.gr που έχει έδρα στο κέντρο της Αθήνας. Όπως διαβάζουμε στο website του παλαιοπωλείου: «Αγοράζουμε Αντίκες και Παλαιά Αντικείμενα τοις Μετρητοίς. Με ένα μόνο τηλέφωνό μπορούμε να πραγματοποιήσουμε μια δωρεάν επίσκεψη στο χώρο σας, να εκτιμήσουμε τα αντικείμενα σας, να σας πληρώσουμε τοις μετρητοίς και να τα μεταφέρουμε δωρεάν στο παλαιοπωλείο μας».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four × 5 =