αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑDaily Mail: Οι καλύτερες και οι χειρότερες ευρωπαϊκές πόλεις για remote εργασία- Αθήνα και Θεσσαλονίκη… οι χειρότερες επιλογές

Daily Mail: Οι καλύτερες και οι χειρότερες ευρωπαϊκές πόλεις για remote εργασία- Αθήνα και Θεσσαλονίκη… οι χειρότερες επιλογές

«Ονειρεύεστε να εργαστείτε στο εξωτερικό αλλά δεν είστε σίγουροι πού να πάτε; Μην ψάχνετε άλλο. Μια νέα μελέτη αποκάλυψε τις καλύτερες και τις χειρότερες πόλεις της Ευρώπης για να επωφεληθείτε από την πολιτική “εργασίας από οπουδήποτε” το 2024». Έτσι ξεκινά το άρθρο της Daily Mail.

Μια από τις μικρότερες πρωτεύουσες της Ευρώπης, η πόλη του Λουξεμβούργου, στέφθηκε η καλύτερη στη λίστα με τις 10 καλύτερες πόλεις – καμία πόλη στο Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γαλλία, την Ισπανία ή τη Γερμανία δεν κατάφερε να την περάσει.

Η χειρότερη πόλη για απομακρυσμένη εργασία στη λίστα είναι η ελληνική πρωτεύουσα, η Αθήνα – αν και δημοφιλής στους τουρίστες, αναφέρει το δημοσίευμα. Στην δεύτερη θέση με τις χειρότερες πόλεις είναι η Θεσσαλονίκη. Ενώ μία ακόμα Ελληνική πόλη βλέπουμε στη θέση Νο4, την Πάτρα.

Η Brother UK ανέλυσε μια σειρά παραγόντων, όπως είναι η ταχύτητα Wi-Fi, το κόστος ενός διαμερίσματος -συμπεριλαμβανομένου του ηλεκτρικού ρεύματος-, η ασφάλεια εντός της χώρας και το γενικότερο κόστος ζωής, προκειμένου να προχωρήσει στην κατάταξη των πόλεων.

Στη συνέχεια, χρησιμοποιήθηκε μια σταθμισμένη κατάταξη για τον προσδιορισμό μιας συνολικής βαθμολογίας απομακρυσμένων εργαζομένων για κάθε τοποθεσία, με «άριστα» το 100.

Η πρωταθλήτρια πόλη του Λουξεμβούργου συγκέντρωσε βαθμολογία 68,04.

 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 × three =