αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣύντομα θα μπορείς να αγοράζεις πράγματα απευθείας μέσα από το TikTok

Σύντομα θα μπορείς να αγοράζεις πράγματα απευθείας μέσα από το TikTok

Το TikTok φέρεται να εργάζεται για την δημιουργία μίας πλατφόρμας ηλεκτρονικού εμπορίου στις ΗΠΑ που θα πουλάει προϊόντα κινεζικής προέλευσης παρόμοια με αυτά που συναντάμε στις εφαρμογές Temu και Shein.

Σύμφωνα με την The Wall Street Journal, το TikTok σχεδιάζει να ξεκινήσει το πρόγραμμα τον Αύγουστο. Θα λειτουργεί παρόμοια με το πρόγραμμα “Sold by Amazon” της Amazon, οπότε το TikTok θα είναι υπεύθυνο για την αποθήκευση και την αποστολή των προϊόντων και θα χειρίζεται τις συναλλαγές για λογαριασμό των κινέζων λιανοπωλητών.

Η κίνηση αυτή αποτελεί μέρος της στρατηγικής του TikTok να διαφοροποιήσει τα κέρδη του σε άλλους τομείς πέρα από τις πωλήσεις διαφημίσεων. Σύμφωνα με ανώνυμες πηγές που μίλησαν με την The Wall Street Journal, η εταιρεία φέρεται να σχεδιάζει να πληρώνει τους εμπόρους μόνο όταν τα προϊόντα τους πωλούνται και όχι πριν, επιτρέποντάς της να επιστρέφει τα μη δημοφιλή προϊόντα.

Η εταιρεία φέρεται να έχει ήδη προσλάβει υπαλλήλους από την Temu και τη Shein για να εργαστούν ως διαχειριστές αποθήκης και παραγγελιών, καθώς και ως αγοραστές που διαπραγματεύονται το κόστος των ειδών με τους λιανοπωλητές.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

13 − 13 =