αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤελικά όταν θες κάτι πολύ, γίνεται; Η Business & Life Coach, Μαρία Μισύρη, παραθέτει 5 μύθους για το Νόμο της Έλξης

Τελικά όταν θες κάτι πολύ, γίνεται; Η Business & Life Coach, Μαρία Μισύρη, παραθέτει 5 μύθους για το Νόμο της Έλξης

O νόμος της έλξης λέει το εξής: Όταν επιθυμείς κάτι πολύ, τότε αυτό έρχεται σ’ εσένα. Στην πραγματικότητα όμως έρχεται μέσα από τις δικές σου κινήσεις. Απλά επειδή αυτές οι κινήσεις συχνά γίνονται χωρίς αίσθηση κόπου και αγώνα, επειδή είναι αβίαστες και πολλές φορές όχι συνειδητές, πρακτικά φαίνεται σαν αυτό που επιθυμείς να έρχεται σ’ εσένα.

«Είτε πιστεύεις σε αυτόν ακράδαντα και ψάχνεις το οτιδήποτε έχει να κάνει με αυτόν, επαναλαμβάνεις θετικές δηλώσεις, προσέχεις να σκέφτεσαι θετικά και αποφεύγεις όσο περισσότερο μπορείς τις αρνητικές σκέψεις και τα αρνητικά συναισθήματα, ξετρυπώνεις videos και ηχητικά που σου υπόσχονται ότι θα εμφανιστούν όλα όσα ονειρεύεσαι μέσα στις επόμενες 24 ώρες, είτε από την άλλη πλευρά είσαι ο άπιστος Θωμάς που θεωρεί ότι ο Νόμος της Έλξης είναι για τους τεμπέληδες που δεν σηκώνουν τα μανίκια ώστε να κάνουν πράγματα να συμβούν, χάνεις την ουσία ενός υπέροχου Νόμου που σου δίνει απλόχερα την ευκαιρία να αναπτυχθείς και να γίνεις ο άνθρωπος που θέλεις να είσαι», λέει η Business & Life Coach, Μαρία Μισύρη.

Και παραθέτει 5 μύθους σχετικά με το Νόμο της Έλξης.

1# Θα πρέπει να σκέφτεσαι θετικά συνέχεια για να μαγνητίσεις την πραγματικότητα που αγαπάς. Στην πραγματικότητα κανένας άνθρωπος δεν μπορεί να σκέφτεται μόνο θετικά και η προσπάθεια μας να κάνουμε κάτι τέτοιο επιφανειακά πολλές φορές φέρνει τα αντίθετα αποτελέσματα. Όταν εστιάζεις στο να καταλάβεις τον εαυτό σου και να όταν μάθεις καλύτερα τότε η θετική σκέψη μπορεί να γίνει βήμα βήμα το φυσικό αποτέλεσμα της αυτογνωσίας και της Προσωπικής σου Ανάπτυξης.

2# Ο Νόμος της Έλξης είναι για τεμπέληδες που κάθονται απλά να σκεφτούν τι θέλουν να δημιουργήσουν και πιστεύουν ότι θα εμφανιστεί μαγικά. Σε καμία περίπτωση ο Νόμος της Έλξης δεν μπαίνει σε εφαρμογή χωρίς να δουλέψεις. Όμως η δουλειά που χρειάζεται δεν είναι πάνω στην στρατηγική που έχεις σκεφτεί για να κάνεις τα όνειρα σου πραγματικότητα αλλά πάνω στην σύνδεση σου με τον αυθεντικό σου εαυτό και την ανάπτυξη των δυνατοτήτων σου. Αν σκέφτεσαι ότι υπάρχουν τεμπέληδες στον κόσμο ίσως έχει έρθει η ώρα να σκεφτείς αν είσαι πολύ αυστηρός/η με τον εαυτό σου και θεωρείς ότι πρέπει να μοχθήσεις για να πετύχεις. Αλήθεια από πού μπορεί να έβγαλες αυτοτοποθετούνται συμπέρασμα;

3# Θα πρέπει να οραματίζεσαι συνεχώς αυτά που θέλεις να φέρεις στη ζωή σου. Ο Οραματισμός είναι το ισχυρότερο εργαλείο όταν πρόκειται για την δημιουργία της πραγματικότητας που αγαπάς. Αυτό όμως που συχνά πολλοί guru του νόμου της έλξης ξεχνούν να πουν είναι ότι δεν αρκεί να οραματίζεσαι ξερά αυτά που θέλεις. Το μυστικό στην όλη διαδικασία είναι το συναίσθημα που προπονείς τον εαυτό σου να νιώθει.

4# Ο Νόμος της Έλξης δουλεύει για κάποιους αλλά όχι για όλους. Ο Νόμος της έλξης δουλεύει για όλους. Μπορεί να έχουμε συνδέσει με αυτόν την πραγματοποίηση των ονείρων μας αλλά όπως μπορούμε να προσελκύσουμε την καλύτερη για εμάς πραγματικότητα έτσι μπορούμε να προσελκύσουμε και την χειρότερη. Αυτή τη στιγμή ζεις αυτά που έχεις προσελκύσει μέσω του Νόμου της Έλξης χωρίς να γνωρίζεις απλά το πώς.

5# Ο Νόμος της Έλξης είναι το μόνο που χρειάζεσαι για να δημιουργήσεις την πραγματικότητα που αγαπάς. Όσο και να θέλουμε να πιστέψουμε ότι μπορούμε να εστιάσουμε μόνο στον Νόμο της ΈΛξης και τα βήματα του για να δημιουργήσουμε την πραγματικότητα που αγαπάμε κάτι τέτοιο δεν είναι αλήθεια. Στην πραγματικότητα όσο πιο πολύ εστιάζεις στο να κάνεις τον Νόμο της Έλξης να δουλέψει για σένα επειδή κάτι σου λείπει τόσο περισσότερο θα δυσκολεύεσαι καθώς εστιάζεις ακριβώς εκεί…σε αυτά που σου λείπουν. Είναι πολύ σημαντικό να μπορούμε να απολαμβάνουμε τη ζωή μας κάθε στιγμή και αυτή είναι μια ικανότητα που χρειάζεται προπόνηση.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

14 + 2 =