αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΕμφανίστηκε κατάστημα «Shein» στην Ελλάδα (ΒΙΝΤΕΟ)

Εμφανίστηκε κατάστημα «Shein» στην Ελλάδα (ΒΙΝΤΕΟ)

Την Shein μάλλον την γνωρίζεις. Είναι η κινεζική εταιρεία μόδας που προσφέρει μεγάλη ποικιλία φθηνών ρούχων και ειδών σπιτιού και έχει κάνει σημαντική εισβολή σε αγορές, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ.

Είναι η μία από τις δύο κινεζικές επιχειρήσεις (η ByteDance, ιδιοκτήτρια της TikTok, είναι η άλλη) που η αξία τους φτάνει τα 100 δισ. δολάρια ή περισσότερο.

Σύμφωνα με την Euromonitor, η Shein είναι πλέον η μεγαλύτερη online εταιρία μόδας στον κόσμο. Τα οικονομικά στοιχεία δείχνουν ότι ο κινεζικός κολοσσός ένδυσης και υπόδησης έχει ήδη ξεπεράσει τη σουηδική H&M. Η εταιρεία, επίσημα γνωστή ως H&M Hennes & Mauritz AB, ανακοίνωσε 16,4 δισ. σε έσοδα και 8,2 δισ. δολάρια σε μεικτά κέρδη κατά την εννεάμηνη περίοδο από την 1η Δεκεμβρίου 2022 έως 31 Αυγούστου 2023. Η Inditex, ο ισπανικός κολοσσός μόδας που κατέχει τη Zara, είχε έσοδα 18,3 δισ. το εξάμηνο από 1 Φεβρουαρίου έως 31 Ιουλίου και μεικτά κέρδη 10,6 δισ. δολαρίων.

Βγαίνοντας από την πανδημία, η εταιρία μόδας προσείλκυσε πελάτες με τις εξαιρετικά χαμηλές τιμές της, όπως τα πουκάμισα των 3 δολαρίων και τα φορέματα των 12 δολαρίων, απευθυνόμενη στις γυναίκες που θέλουν να είναι στη μόδα, αλλά χωρίς να ξοδεύουν πολλά χρήματα.

Τώρα ένα βίντεο που έχει κάνει την εμφάνιση του στο TikTok, δείχνει ένα κατάστημα με την επιγραφή Shein… στην Ελλάδα. Που; Στο Αγρίνιο. Στο βίντεο απεικονίζεται η βιτρίνα του καταστήματος «Shein» στο κέντρο της πόλης ενώ η λεζάντα που το συνοδεύει γράφει… «το Αγρίνιο ζει στο 2050». Όπως είναι λογικό, πολλά είναι ήδη τα σχόλια κάτω από το βίντεο που ζητούν να μάθουν περισσότερες πληροφορίες.

@kostopoulou._

Το αγρινιο ζει στο 2050🫠. #fyp #fypシ #agrinio #xy #shein

♬ MESSY X KAGKELIA – jimapas

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

13 + eight =