αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΕπτά ψυχολογικά τρικ που μπορούν να σου φανούν χρήσιμα σε διάφορες περιστάσεις

Επτά ψυχολογικά τρικ που μπορούν να σου φανούν χρήσιμα σε διάφορες περιστάσεις

Οι κοινωνικές καταστάσεις είναι πολύ σημαντικές στη ζωή μας- και υπάρχουν ψυχολογικά κόλπα που μπορούν να εφαρμοστούν σε αυτές.

Εδώ είναι 7 έξυπνα ψυχολογικά κόλπα που θα κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη όταν βρίσκεστε σε κοινωνικές καταστάσεις:

1. Μάθετε αν σας συμπαθεί κάποιος

Για να μάθεις αν κάποιος σε συμπαθεί, απλώς επίλεξε μια λέξη καθώς μιλάει. Κάθε φορά που λέει αυτή τη λέξη, χαμογέλα και γνέψε καταφατικά. Εάν το άτομο σε συμπαθεί, θα αρχίσει να χρησιμοποιεί αυτή τη λέξη πολύ περισσότερο κάθε φορά που σου μιλάει.

2. Αν νομίζετε ότι κάποιος δεν σας συμπαθεί…

Εάν πιστεύετε ότι κάποιος μπορεί να μην σας συμπαθεί, τότε ζητήστε του μια μικρή, πολύ απλή χάρη, όπως να δανειστείτε ένα στυλό ή ένα συρραπτικό. Απλά φροντίστε να το επιστρέψετε. Μικρές αυτές χάρες θα τους κάνουν να σκεφτούν ότι δεν είστε και τόσο κακοί.

3. Πώς να προσποιηθείς ότι είσαι καλός ακροατής

Εάν δεν έχετε δώσει πραγματικά προσοχή σε αυτό που λέει κάποιος, τότε απλώς παραφράστε κάτι που λένε στο τέλος της ομιλίας τους και συμφωνήστε. Θα φαίνεστε σαν να ακούτε όλη την ώρα! Απλά μην το κάνετε πολύ συχνά, μπορεί να σας πιάσουν!

4. Για να κάντε μια εξαιρετική πρώτη εντύπωση

Όταν συναντάτε κάποιον για πρώτη φορά, βεβαιωθείτε ότι τα χέρια σας είναι ζεστά- αλλά όχι ιδρωμένα. Τα ζεστά χέρια δημιουργούν μια φιλική εντύπωση, ενώ τα κρύα χέρια είναι δυσάρεστα και μπορούν να κάνουν κακή εντύπωση.

6. Κάντε τους ανθρώπους να συμφωνήσουν μαζί σας

Εάν θέλετε οι άνθρωποι να συμφωνήσουν με την άποψή σας, κουνήστε καταφατικά το κεφάλι και χαμογελάστε καθώς μιλάτε. Οι άνθρωποι θα χαμογελάσουν αυτόματα και θα κουνήσουν το κεφάλι τους, καθιστώντας πολύ πιο πιθανό να πιστέψουν αυτό που τους λέτε.

7. Εάν κάποιος δεν σταματά να μιλάει

Εάν κάποιος δεν σταματά να μιλάει ή δεν σε αφήνει να βγάλεις λέξη, ρίξε κάτι κάτω (π.χ .τα κλειδιά σου, ένα στυλό). Σκύψε για να τα σηκώσεις και άρχισε να μιλάς. Είναι ένας τρόπος διακοπής χωρίς να το συνειδητοποιήσει το άλλο άτομο.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

13 − three =