αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΠέντε συμπροφορές που έχουν οι πολύ χειριστικοί άνθρωποι. Μήπως έχεις κάποιον στον κύκλο σου;

Πέντε συμπροφορές που έχουν οι πολύ χειριστικοί άνθρωποι. Μήπως έχεις κάποιον στον κύκλο σου;

Οι χειριστικοί και οι τοξικοί άνθρωποι είναι στην ίδια πτέρυγα. Αυτού του είδους οι άνθρωποι θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να σας ρίξουν και θα βεβαιωθούν ότι μπορούν να βρουν έναν τρόπο να πάρουν τον έλεγχο πάνω σας και στη ζωή σας. Δεν θέλουν τίποτα άλλο από το να σε χρησιμοποιούν σαν να είσαι κάποιο είδος παιχνιδιού και για να πετύχουν τους σκοπούς τους.

Πως θα τους καταλάβεις;

Παρακάτω θα δεις 5 συμπροφορές που έχουν οι πολύ χειριστικοί άνθρωποι. Αυτά είναι πράγματα που πρέπει να ψάχνετε, για να του εντοπίσετε και στη συνέχεια να κόψετε τους δεσμούς με αυτούς που ελπίζουν μόνο να κερδίσουν κάτι από εσάς. Περιβάλλετε τον εαυτό σας με ανθρώπους που δεν κάνουν αυτά τα πράγματα και θα γίνετε πολύ καλύτεροι μακροπρόθεσμα.

1. Δεν σέβονται τα όρια των άλλων

Οι χειριστικοί άνθρωποι δεν πρόκειται να είναι πρόθυμοι να δεχτούν ή να σεβαστούν τα όριά σας. Πάντα θα πιέζουν τα όριά σας και θα προσπαθούν να σας αναγκάσουν να κάνετε πράγματα που δεν θέλετε να κάνετε. Όσο περισσότερο χρόνο περνάτε μαζί τους τόσο περισσότερο θα ξεχνάτε ποιοι πραγματικά είστε. Θυμήσου και το άρθρο: Πως να βάλεις τα όρια σου και να μην τα καταπατούν οι άλλοι- Εδώ είναι 5 τρόποι.

2. Κρύβουν πληροφορίες ή λένε ψέματα για να σας φέρουν εκεί που θέλουν

Οι χειριστικοί άνθρωποι πάντα κρύβουν πληροφορίες και προσπαθούν να κρατήσουν τα πράγματα κάτω από το χαλί. Το κάνουν έτσι ώστε όταν αντιδράμε, να παίζουν τα τελευταία τους χαρτιά για να μας τραβήξουν πίσω. Μέσω ψεμάτων προσπαθούν να μας κρατήσουν υπό την επιρροή τους.

3. Θα σε αγνοήσουν για να σε κάνουν να συμφωνήσεις να κάνεις αυτό που θέλουν να κάνεις

Οι χειριστικοί άνθρωποι αγαπούν να χρησιμοποιούν τη… σιωπηλή τακτική. Όταν τους πείτε όχι, θα σας αγνοήσουν και θα το πάνε όσο πιο μακριά χρειάζεται. Μέχρι να συμφωνήσετε να κάνετε αυτό που ήθελαν να κάνετε, δεν θα σας μιλάνε.

4. Ποτέ δεν ανέχονται τα λάθη ή τις αδικίες τους

Οι χειριστικοί τύποι δεν είναι το είδος των ανθρώπων που δέχονται ότι έκαναν ένα λάθος. Θεωρουν ότι ποτέ δεν κάνουν λάθη, και ότι έχουν πάντα δίκιο. Μπορείς να το εξηγήσεις δέκα φορές, αλλά δεν θα το παραδεχτούν ποτέ.

5. Δεν ενδιαφέρονται για τις σκέψεις ή τις απόψεις σας.

Οι χειριστικοί άνθρωποι δεν ενδιαφέρονται πραγματικά για τα πράγματα που νιώθετε ή ακόμα και για τον τρόπο που σκέφτεστε. Θέλουν να πάρουν ό,τι μπορούν να πάρουν από εσάς και αν δεν μπορούν να πάρουν τίποτα από εσάς θα προχωρήσουν. Δεν είστε τόσο σημαντικοί όσο θέλετε στη ζωή τους και πρέπει να το υπενθυμίζετε στον εαυτό σας πολύ ξεκάθαρα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

16 + 8 =