αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΑυτή η streamer βγάζει 10.000+ δολάρια απλώς αφήνοντας κόσμο να την παρακολουθεί online όσο κοιμάται (ΒΙΝΤΕΟ)

Αυτή η streamer βγάζει 10.000+ δολάρια απλώς αφήνοντας κόσμο να την παρακολουθεί online όσο κοιμάται (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Amouranth είναι μια από τις πιο δημοφιλείς streamers στο Twitch. Έχει 6,4 εκατ. followers στην πλατφόρμα. Έχει επίσης 660 χιλ. followers στο Instagram.

Αλλά φαίνεται ότι η πιο επικερδής πηγή εσόδων της είναι… ο ύπνος.

Η Amouranth, της οποίας το πραγματικό όνομα είναι Kaitlyn Siragusa, μιλώντας στο podcast «The Iced Coffee Hour» αποκάλυψε ένα από τα καλύτερα εγχειρήματα της για να βγάζει χρήματα είναι ο ύπνος. Τα sleep streams είναι απλώς live με ανθρώπους που κοιμούνται ενώ οι θεατές παρακολουθούν.

Για τους άνδρες streamers, εξήγησε η Amouranth, τα sleep streams είναι προσοδοφόρα επειδή οι θεατές θα δωρίσουν χρήματα σε μια προσπάθεια να ξυπνήσουν τον streamer, είτε μέσω ειδοποιήσεων είτε χρησιμοποιώντας το media share για να παίξουν δυνατή μουσική ή βίντεο. Οι θεατές της, υπέθεσε, είναι πιο πιθανό να συντονίζονται ως μια μορφή… ηδονοβλεψίας. Η Amouranth ισχυρίστηκε ότι τα sleep streams της ήταν τόσο δημοφιλή που κέρδισε πάνω από 9.940 δολάρια σε λίγες μόνο ώρες.

«Αν μετρήσετε μόνο στο Twitch, πιθανώς κάνα δυο χιλιάδες δολάρια», είπε. «Αλλά, αν μετρήσετε τις μετατροπές, ενδεχομένως στο OnlyFans, ενώ κοιμάμαι, τότε ίσως περίπου 10.000 με 15.000 δολάρια».

Η Amouranth περιέγραψε λεπτομερώς μερικά από τα άλλα εγχειρήματα για την απόκτηση χρημάτων που είχε δοκιμάσει όλα αυτά τα χρόνια, συμπεριλαμβανομένου του OnlyFans και των επενδύσεων σε βενζινάδικα και ακίνητα.

Υπολόγισε ότι το συνολικό μηνιαίο εισόδημά της ήταν 2 εκατομμύρια δολάρια το μήνα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

20 + 5 =