αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΞαφνική επίσκεψη του Musk στην Κίνα

Ξαφνική επίσκεψη του Musk στην Κίνα

Ο διευθύνων σύμβουλος της Tesla Ελον Μασκ έφτασε στο Πεκίνο σήμερα Κυριακή για μια αιφνιδιαστική επίσκεψη, όπου αναμένεται να συναντήσει ανώτερους αξιωματούχους προκειμένου να συζητήσουν την ανάπτυξη του λογισμικού Full Self-Driving και την άδεια μεταφοράς δεδομένων στο εξωτερικό, σύμφωνα με άτομο με γνώση του θέματος που επικαλείται το Reuters.

Η αμερικανική κατασκευάστρια ηλεκτρικών οχημάτων κυκλοφόρησε το λογισμικό αυτο-οδήγησης Autopilot πριν από τέσσερα χρόνια, αλλά δεν το έχει ακόμη διαθέσει στην Κίνα, τη δεύτερη μεγαλύτερη αγορά παγκοσμίως, παρά το γεγονός ότι οι πελάτες την παροτρύνουν να κάνει.

Ο Μασκ είπε ότι η Tesla μπορεί να διαθέσει το FSD σε πελάτες στην Κίνα «πολύ σύντομα», ως απάντηση σε ερώτημα στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης X.

Αντίπαλες κινεζικές αυτοκινητοβιομηχανίες όπως η Xpeng επιδιώκουν να αποκτήσουν πλεονέκτημα έναντι της Tesla με την κυκλοφορία παρόμοιου λογισμικού.

Ο Μασκ αναζητά έγκριση για τη μεταφορά δεδομένων στο εξωτερικό, ώστε να εκπαιδεύσει αλγόριθμους για τις τεχνολογίες αυτόνομης οδήγησης, είπε η πηγή.

Η Tesla έχει αποθηκεύσει από το 2021 όλα τα δεδομένα που συλλέγονται από τον κινεζικό στόλο της στη Σαγκάη, όπως απαιτείται από τις κινεζικές ρυθμιστικές αρχές, και δεν τα μεταφέρει στις Ηνωμένες Πολιτείες.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

2 + sixteen =