αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Είπε ψέμματα. Δεν είναι δισεκατομμυριούχος»: Το Forbes αφαίρεσε την Kylie Jenner από την λίστα του

«Είπε ψέμματα. Δεν είναι δισεκατομμυριούχος»: Το Forbes αφαίρεσε την Kylie Jenner από την λίστα του

Σε μια απρόσμενη αποκάλυψε προχώρησε το Forbes. Σε εκτενές δημοσίευμα με τίτλο «Μέσα στο δίκτυο ψεμάτων της Kylie Jenner και γιατί δεν είναι πλέον δισεκατομμυριούχος», το Forbes αναφέρει πως η οικογένεια Καρντάσιαν «προχώρησε σε ακραίες ενέργειες» για να παρουσιάσει το νεαρότερο μέλος της ως πλουσιότερη από όσο ήταν.

Μεταξύ άλλων σημειώνει πως η περιουσία της ανέρχεται σε 900 εκατομμύρια δολάρια, παρόλο που η ίδια θέλει να παρουσιάζεται ως δισεκατομμυριούχος, με την βοήθεια της οικογένειάς της που παρουσίασε διογκωμένα κέρδη στις επιχειρήσεις της.

Όλα αυτά είχαν ως συνέπεια το Forbes να αφαιρέσει την Kylie από την λίστα με τους δισεκατομμυριούχους.

Η γνωστή επιχειρηματίας και influencer απάντησε μέσα από μερικά tweets. Έκανε λόγο για «ανακριβή στοιχεία και αναπόδεικτα συμπεράσματα». «Ποτέ δεν ζήτησα κανέναν τίτλο ούτε έφτασα μέχρι εδώ με ψέματα. Μπορώ να φτιάξω μια λίστα από 100 πράγματα πολύ πιο σημαντικά αυτή τη στιγμή από τα σενάρια σχετικά με το πόσα χρήματα έχω», έγραψε η ίδια.

Πρόκειται πάντως για μια ιστορία που προκαλεί αίσθηση. Λαμβάνοντας υπόψη ότι το 2019 το Forbes αποθέωνε το νεότερο μέλος της οικογένειας Καρντάσιαν. Και τώρα το ίδιο Μέσο προχωρά σε μια ολική ανατροπή.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eight + 13 =