αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ Taylor Swift είναι και επίσημα δισεκατομμυριούχα- Η ανακοίνωση του Forbes με όλη την λίστα

Η Taylor Swift είναι και επίσημα δισεκατομμυριούχα- Η ανακοίνωση του Forbes με όλη την λίστα

Το φαινόμενο… Taylor Swift αξίζει πλέον δισεκατομμύρια. Αφού η διάσημη τραγουδίστρια είναι και επίσημα δισεκατομμυριούχα. Μπήκε για πρώτη φορά στη λίστα δισεκατομμυριούχων του Forbes με περιουσία 1,1 δισ. δολάρια, μαζί με τον Σαμ Άλτμαν, δημιουργό του AI chatbot ChatGPT με 1 δισ. δολάρια.

Ο Γάλλος μεγιστάνας της LVMH, Μπερνάρ Αρνό και η οικογένειά του βρέθηκαν στην κορυφή του πίνακα με εκτιμώμενο ποσό 233 δισ. δολαρίων.

Το Forbes ανέφερε ότι το 2024 σημειώθηκε ρεκόρ με 2.781 δισεκατομμυριούχους. Είναι δηλαδή 141 περισσότεροι από πέρυσι και 26 περισσότεροι από το προηγούμενο ρεκόρ του 2021. Το Forbes πρόσθεσε ότι η ελίτ είναι πλουσιότερη από ποτέ – με συλλογικό πλούτο 14,2 τρισ. δολάρια.

Η πιο διάσημη νεοφερμένη είναι, φυσικά, η Taylor Swift, έγραψε το Forbes, «της οποίας η περιοδεία Eras που έσπασε ρεκόρ, σε πέντε ηπείρους, είναι η πρώτη που ξεπέρασε το 1 δισεκατομμύριο δολάρια σε έσοδα».

Όπως επισημαίνει το Forbes, η τραγουδίστρια είναι η πρώτη μουσικός που κατέκτησε το επίτευγμα της δισεκατομμυριούχου με βάση τη μουσική και τις ερμηνείες της και μόνο.

Η περιοδεία Eras, η οποία ξεκίνησε τον Μάρτιο του 2023, ήταν η περιοδεία με τις υψηλότερες πωλήσεις παγκοσμίως.

Οι 10 πιο πλούσιοι άνθρωποι στον πλανήτη:

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four + three =