αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΠως είναι να «σηκώνεις» 12 εκατ. δολάρια μέσα σε λίγους μήνες λειτουργίας; Η Function of Beauty το κατάφερε

Πως είναι να «σηκώνεις» 12 εκατ. δολάρια μέσα σε λίγους μήνες λειτουργίας; Η Function of Beauty το κατάφερε

Η Function of Beauty είναι μία startup επιχείρηση που εδώ και λίγους μήνες άρχισε να κάνει τα πρώτα της βήματα. Στόχος της είναι να λύσει ένα πρόβλημα χρόνιο και μείζον για άνδρες και γυναίκες.

Η Function of Beauty βρίσκεται στο πλευρό όλων όσοι επιθυμούν να αποκτήσουν τα τέλεια μαλλιά! Η εταιρεία που ιδρύθηκε τον Οκτώβριο στη Νέα Υόρκη από τον Ζαχίρ Ντόσα, απόφοιτο του ΜΙΤ, και η λειτουργία της βασίζεται στην παροχή εξατομικευμένων προϊόντων.

Ανάλογα με τον τύπο των μαλλιών σας και αυτό που επιθυμείτε να πετύχετε, οι άνθρωποι της εταιρείας δημιουργούν το κατάλληλο σαμπουάν για εσάς. Για παράδειγμα, αν τα μαλλιά σας είναι θαμπά και φριζάρουν, τότε θα φτιάξουν για εσάς ένα σαμπουάν που θα τα κάνει πιο λεία και πιο λαμπερά, όπως σημειώνει το Enikonomia.gr.

Η εταιρεία αναπτύσσεται με ταχύτατους ρυθμούς. Είναι ενδεικτικό πως προσφέρει στους πελάτες της 12 δισεκατομμύρια διαφορετικούς συνδυασμούς συστατικών σαμπουάν. Στον πρόσφατο γύρο χρηματοδότησής της, η Function of Beauty συγκέντρωσε 12 εκατομμύρια δολάρια, ενώ εκτιμάται πως στον επόμενο θα καταφέρει να συγκεντρώσει έως και 110 εκατομμύρια δολάρια!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three + sixteen =