αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ ελληνική startup Isometricks εκπρόσωπος της Ευρώπης στον Παγκόσμιο Μαθητικό Διαγωνισμό

Η ελληνική startup Isometricks εκπρόσωπος της Ευρώπης στον Παγκόσμιο Μαθητικό Διαγωνισμό

Μία ανάσα πριν τον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Μαθητικής Επιχειρηματικότητας του Junior Achievement βρίσκεται η Ελληνική Μαθητική “Εικονική Επιχείρηση” “Isometricks” από το Πειραματικό Λύκειο του Πανεπιστημίου Μακεδονίας εκπροσωπώντας την Ευρώπη με το “Wizzle”, το καινοτόμο παιχνίδι συμμετριών.

Η “Ιsometricks” του JA Greece που κατέκτησε την Ευρώπη και το Πανευρωπαϊκό 1ο Βραβείο του JA Europe/GEN-E 2023 στην Κωνσταντινούπολη, θα διαγωνιστεί με τις άλλες 5 καλύτερες μαθητικές “start up” του κόσμου, στις 16 Απριλίου 2024 για το Παγκόσμιο Βραβείο Μαθητικής Επιχειρηματικότητας “JA Worldwide De La Vega Global Entrepreneurship Award 2024”. Ο διαγωνισμός θα μεταδοθεί ζωντανά στην σελίδα Facebook του Junior Achievement Worldwide στις 16:00 ώρα Ελλάδος.

Οι μαθητικές “επιχειρήσεις” με τις οποίες θα διαγωνιστεί είναι οι νικήτριες από τις Η.Π.Α. (JA USA), τη Λατινική Αμερική (JA Americas), την Ασία (JA Asia Pacific), την Αφρική (JA Africa) και τις Αραβικές χώρες (JA MENA). Στην “Εικονική Επιχείρηση – JA Company Program” συμμετέχουν δύο εκατομμύρια μαθητές και μαθήτριες από όλο τον κόσμο.

“Σχεδόν πριν ένα χρόνο ξεκινήσαμε ένα ταξίδι γεμάτο συγκινήσεις, εκπροσωπώντας αρχικά το σχολείο μας, στη συνέχεια τη χώρα μας και τώρα ολόκληρη την Ευρώπη στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό. Νιώθουμε υπερηφάνεια, τιμή, αλλά και μεγάλο αίσθημα ευθύνης. Υποσχόμαστε πως θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό με τον ίδιο ενθουσιασμό, την ίδια πίστη και την ίδια σκληρή δουλειά. Πιστεύουμε πως μας αξίζει αυτή η διάκριση, γιατί βλέπουμε την ανταπόκριση που έχουν τα προϊόντα μας. Παράγουμε ασταμάτητα wizzle, τα οποία γίνονται ανάρπαστα και γιορτάζουμε τη συμμετοχή μας στον παγκόσμιο τελικό εκδίδοντας μια νέα εξίσου πετυχημένη σειρά wizzle, την wood edition. Είμαστε ευγνώμονες για τις εμπειρίες που ζήσαμε και ευχαριστούμε από καρδιάς το JA Greece, τους καθηγητές μας, τους μέντορες, τους χορηγούς και τους υποστηρικτές μας. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον Inspirational Mentor μας, Διευθυντή της εφημερίδας “Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ”, Αλέξη Παπαχελά, τους Εθελοντές Συμβούλους μας Ιωάννη Παπαδόπουλο, Γενικό Διευθυντή του ΙΚΕΑ Θεσσαλονίκης και Γεώργιο Βαρελά, Business Navigator του ΙΚΕΑ Θεσσαλονίκης και τον διεθνούς φήμης Brand Strategist Peter Economides”, δήλωσε η αγωνιστική πεντάδα της ομάδας, μαθητές και μαθήτριες της Β’ Λυκείου, Κορίνα Μαλασίδη, Γιάννης Τερψιάδης, Φαίη Κατσάνου, Μαρίνα Γιακουμόγλου και Νίκος Σίββας.

Τα υπόλοιπα παιδιά της ομάδας είναι: Αιμιλία Βουκουρεσλή, Χριστόφορος Ζήρνας, Απόστολος Κουλτούκης, Μαρία Μιμίδου, Νικόλαος Σίββας, Θωμάς Στεφανίδης, Εμμανουήλ Τσιντάρης, Παναγιώτης Τσιντάρης, Άρτεμις Τσιουντουκίδου, Σωκράτης Ουζούνης, Ανδρέας Ομήρου, Κωνσταντίνα Σαραφείδη.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

14 + 4 =