αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΠιο ψηλά: Το It’s Possible συγκέντρωσε 34.330 μοναδικούς αναγνώστες τον Ιούνιο και 92.301 προβολές σελίδας

Πιο ψηλά: Το It’s Possible συγκέντρωσε 34.330 μοναδικούς αναγνώστες τον Ιούνιο και 92.301 προβολές σελίδας

Ο Ιούνιος ήταν ένας καυτός μήνας για το It’s Possible. Και όχι μόνο λόγω θερμοκρασιών. Η επισκεψιμότητα του site κατέγραψε νέα άνοδο. Συγκεκριμένα, είχαμε 34.330 μοναδικούς αναγνώστες και 92.301 προβολές σελίδας, σύμφωνα με τα στοιχεία των Google Analytics. Αριθμοί που καθιστούν το It’s Possible ως ένα από τα πιο δημοφιλή ενημερωτικά sites που εστιάζουν στην καινοτόμο επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα. Η «μεγάλη συζήτηση» που έχουμε δημιουργήσει, διευρύνεται συνεχώς. Όλο και περισσότεροι άνθρωποι μπαίνουν σε αυτή. Όλοι έχουν θέση εδώ.

Στην κατάταξη του Alexa που αφορά τα ελληνικά sites (την οποία μπορεί ελεύθερα να δει ο καθένας), το It’s Possible έκανε νέο «άλμα» και σήμερα (1/7) βρίσκεται στη θέση 2.470. Σημειώνεται, ότι ένα μήνα πριν, ήταν στη θέση 2.992. Στο παρακάτω γράφημα, το οποίο προέρχεται από τον επίσημο ιστότοπο του Alexa, μπορείτε να δείτε την ξεκάθαρα ανοδική πορεία του It’s Possible, από το ξεκίνημα της λειτουργίας του, μέχρι τώρα.

Είναι σημαντικό, ότι οι αναγνώστες του It’s Possible είναι εδώ και το καλοκαίρι. Πρόκειται για μια περίοδο κατά την οποία τα ενημερωτικά sites συνήθως πέφτουν σε επισκεψιμότητα. Λίγο οι παραλίες, λίγο η ζέστη, λίγο οι διακοπές και η χαλαρότητα της εποχής, δεν δημιουργούν… τις κατάλληλες συνθήκες για να διαβάσεις ένα site. Ωστόσο, το It’s Possible καταφέρνει όχι μόνο να μην πέφτει, αλλά να ανεβάζει την επισκεψιμότητα του, μέσα στο καλοκαίρι.

Σε αυτό το γεγονός, βασικό ρόλο παίζει το εξής στοιχείο: Τον Ιούνιο, το 57% της επισκεψιμότητα του site προέρχονταν από mobile. Κάτι που δείχνει από τη μια ότι οι αναγνώστες του It’s Possible είναι πλήρως εξοικειωμένοι με τις φορητές συσκευές και από την άλλη ότι το site έχει προσαρμοστεί πολύ καλά στα σύγχρονα τεχνολογικά δεδομένα. Κάπως έτσι, οι αναγνώστες συνεχίζουν να διαβάζουν και το καλοκαίρι, ακόμα κι αν βρίσκονται… σε κάποια παραλία. Φυσικά, από τη μεριά του το site είναι εδώ, με καθημερινή ροή ειδήσεων, και θα συνεχίσει να λειτουργεί σε φουλ ρυθμούς σε όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Οι διαφημιζόμενοι εδώ

Όσοι θέλουν να διαφημιστούν με κάποιο banner, πλάι στα άρθρα, τα αφιερώματα και τις συνεντεύξεις του It’s Possible, μπορούν να επικοινωνήσουν στο itspossiblegr@gmail.com, έτσι ώστε να μάθουν αναλυτικές πληροφορίες. Η πρόσκληση αφορά επιχειρήσεις, Οργανισμούς ή απλούς ιδιώτες.

Επισημαίνεται για ακόμα μια φορά, ότι η διαφήμιση στο It’s Possible αφορά μόνο banners. Αφού έχουμε επιλέξει να διαφοροποιηθούμε από άλλα ενημερωτικά sites και να μην παρέχουμε πληρωμένες- μαρκετίστικες συνεντεύξεις ή ρεπορτάζ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 × one =