αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Δεν κατάλαβες αυτό που είπα»: 5 φράσεις που χρησιμοποιούν οι χειριστικοί άνθρωποι για να κρύψουν τις πραγματικές προθέσεις τους

«Δεν κατάλαβες αυτό που είπα»: 5 φράσεις που χρησιμοποιούν οι χειριστικοί άνθρωποι για να κρύψουν τις πραγματικές προθέσεις τους

Οι χειριστικοί άνθρωποι γενικά, είναι συχνά αρκετά καλοί στο να κρύβουν τις προθέσεις τους και το ποιοι είναι συνολικά. Σίγουρα, μερικές φορές πιάνουμε τα ψέματά τους, αλλά ως επί το πλείστον τείνουν να έχουν τρόπο για να καμουφλάρονται.

Ενώ στην αρχή, μπορεί να μην είναι εύκολο να τους εντοπίσετε, όσο περισσότερο ξέρετε τι να αναζητήσετε, τόσο πιο εύκολο θα είναι να το καταλάβετε όταν κάποιος προσπαθεί να σας χειραγωγήσει. Οι χειριστικοί άνθρωποι επιλέγουν τα λόγια τους με σύνεση και εργάζονται σκληρά για να μπερδέψουν και να ελέγξουν τους άλλους.

Τώρα θα δούμε 5 φράσεις που χρησιμοποιούν οι χειριστικοί άνθρωποι για να κρύψουν τις πραγματικές προθέσεις τους.

1. Γιατί πρέπει πάντα να προκαλείς καυγάδες;

Κάθε φορά που προσπαθείτε να αντιμετωπίσετε έναν χειραγωγό για κάτι που έκανε ή κάνει, αυτό μπορεί να είναι το πρώτο που θα ακούσετε. Όταν δεν θέλουν να μιλήσουν για κάτι, θα σπεύσουν να σας κατηγορήσουν ότι προσπαθείτε να ξεκινήσετε κάποιου είδους καυγά. Αν και αυτό δεν ισχύει, θα προσπαθήσουν να σας κάνουν να νιώσετε σαν να είναι μία πραγματικότητα.

2. Απλώς δεν κατάλαβες αυτό που είπα.

Ενώ καταλάβατε καλά τι είπαν, θα κάνουν ό,τι μπορούν για να καλύψουν τις προθέσεις τους, αλλοιώνοντας τα λεγόμενα τους. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορεί να υποχωρήσεις- και τόσο περισσότερο έλεγχο αποκτούν αυτοί οι τύποι ανθρώπων στη ζωή σου. Τους αρέσει να προκαλούν ένταση στη σχέση που έχετε και να σας κάνουν να φαίνεστε… τρελός σε όλο αυτό.

3. Δεν το είπα ποτέ αυτό.

Ξέρουν ότι το είπαν και απλά θέλουν να το αρνηθούν. Θέλουν να δουν με τι μπορούν να ξεφύγουν και όσο περισσότερο τους αφήνετε να το επαναλαμβάνουν αυτό, τόσο περισσότερο θα καταλήξετε να νιώθετε τρελοί. Μην αφήσετε κανέναν να σας το κάνει αυτό.

4. Γιατί πρέπει να είσαι πάντα τόσο αρνητικός;

Δεν είσαι αρνητικός, είσαι αληθινός. Έχετε το δικαίωμα να φέρετε τα πράγματα στο φως, είτε αυτό το άτομο θέλει να το παραδεχτεί είτε όχι. Δεν τους αρέσει να αναλαμβάνουν την ευθύνη και έτσι αυτός είναι ένας τρόπος να ξεγλιστρούν.

5. Δεν με εμπιστεύεσαι;

Αν δεν σας έχουν δώσει κανένα λόγο να τους εμπιστευτείτε και απλά λένε αυτή τη φράση, μάλλον… θέλουν να σας ελέγξουν και να κρύψουν κάτι. Πιστεύουν ότι μπορούν να σας κάνουν να πιστεύετε ότι κάνετε κάτι λάθος αμφισβητώντας τους. Αντίθετα, οι άνθρωποι που αξίζουν την εμπιστοσύνη μας φροντίζουν να μας δείχνουν ότι την αξίζουν.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τρία «μαθήματα ευτυχίας» του Harvard που μπορείς να εφαρμόσεις

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

fourteen − 3 =