αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΈνας αυτοδημιούργητος δισεκατομμυριούχος αποδίδει την επιτυχία του σε μία απλή απόφαση. Οι περισσότεροι δεν το κάνουν, λέει

Ένας αυτοδημιούργητος δισεκατομμυριούχος αποδίδει την επιτυχία του σε μία απλή απόφαση. Οι περισσότεροι δεν το κάνουν, λέει

Ο Daniel Lubetzky, δισεκατομμυριούχος ιδρυτής της Kind Snacks, αποδίδει την επιτυχία του σε μια απλή απόφαση: Να περιτριγυρίζεται από ανθρώπους που νιώθουν άνετα να του δίνουν ειλικρινή, ωμή ανατροφοδότηση.

Κανείς δεν μπορεί να είναι τέλειος ηγέτης, λέει ο Lubetzky. Στην περίπτωσή του, συχνά κάνει τα πράγματα λάθος και μπορεί να είναι παρορμητικός και να τυφλώνεται εύκολα από το πάθος – αλλά οι φίλοι και οι συνάδελφοί το επισημαίνουν όταν πρόκειται να κάνει ένα λάθος, προσθέτει.

«Αν δεν περιτριγυρίζεσαι με αυτούς τους ανθρώπους, τότε είναι πολύ πιο δύσκολο να [επιτυχείς] γιατί μπορείς να μπεις στη λειτουργία «Είμαι καταπληκτικός» και να μην συνειδητοποιήσεις πότε κάνεις λάθος», λέει ο Lubetzky στο CNBC.

Ο Lubetzky ίδρυσε την Kind Snacks το 2004, αρχικά την λειτουργούσε με περιορισμένο μπάτζετ πριν δεχτεί περίπου 16 εκατομμύρια δολάρια εξωτερικής χρηματοδότησης το 2008. Περίπου μια 12ετια αργότερα, η Kind εξαγοράστηκε από τον γίγαντα τροφίμων Mars για 5 δισεκατομμύρια δολάρια το 2020. Ο Lubetzky πούλησε έναν μερίδιο του κατά την συμφωνία, διατηρώντας ένα «ουσιαστικό» τμήμα της εταιρείας, λέει ένας εκπρόσωπος.

Η προσωπική περιουσία του Lubetzky ανέρχεται στα 2,1 δισεκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με το Forbes.

Οι συμβουλές του δεν είναι απαραίτητα ασυνήθιστες – αλλά είναι πιο εύκολο να ειπωθούν παρά να γίνουν. «Τα περιβάλλοντα που αποθαρρύνουν τις εγκάρδιες συζητήσεις είναι πολύ συνηθισμένα», λέει ο Lubetzky. «Ιδιαίτερα επιτυχημένοι και εντυπωσιακοί Διευθύνοντες Σύμβουλοι καταλήγουν να αναπτύσσουν… οπαδούς που φοβούνται πολύ να τους αμφισβητήσουν και αυτό μπορεί πραγματικά να μας καταστρέψει», λέει.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

two × two =