αρχικηVIRAL«Σιγά ρε τραχανοπλαγιά μην κάναμε και 2 εβδομάδες να σου φέρουμε τα σουβλάκια»: Ιδιοκτήτης ταβέρνας απαντά με επικό τρόπο στις αρνητικές online κριτικές

«Σιγά ρε τραχανοπλαγιά μην κάναμε και 2 εβδομάδες να σου φέρουμε τα σουβλάκια»: Ιδιοκτήτης ταβέρνας απαντά με επικό τρόπο στις αρνητικές online κριτικές

Οι online κριτικές είναι πλέον παντού. Φαίνεται όμως ότι κάποιοι επαγγελματίες δεν τις διαχειρίζονται… με ιδιαίτερη ψυχραιμία. Ειδικά τις αρνητικές. Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα ενός ιδιοκτήτη Ελληνικής ταβέρνας, όπως μπορείτε να δείτε στις παρακάτω εικόνες.

Το μαγαζί του έχει αρκετές θετικές κριτικές. Ωστόσο, όταν κάποιος χρήστης γράφει ένα αρνητικό σχόλιο, αυτό φέρνει την… έντονη αντίδραση του επιχειρηματία. Ο οποίος όπως θα δείτε απαντά με τον δικό του καυστικό τρόπο.

«Εσένα όπως σε βλέπω, σιγά μη θες ένα σουβλάκι», απάντησε σε κάποιον που βαθμολόγησε το μαγαζί του με ένα αστεράκι. «Σε σένα επειδή θες να τρως γρήγορα θα κοιτάξω να στείλω έναν τυλιχτή να τον έχεις δίπλα σου να βλέπεις τηλεόραση και να τσιμπάς σουβλάκι. Όταν γουστάρεις θα λες φτιάξε ένα χωρίς κρεμμύδι τσακ σε 1 λεπτό να στο δίνω στο στόμα. Αντε βρε τραχανά», ήταν η απάντησή του σε κάποιον που παραπονέθηκε για την εξυπηρέτηση.

Από τις πιο ευφάνταστες απαντήσεις ήταν αυτή που έδωσε σε κάποιον ο οποίος υπογράμμισε πως έχει πολλά κουνούπια στο μαγαζί. «Τώρα νοίκιασα αεροπλάνο να κάνω ραντίσματα αδερφέ, θα αναλάβω εγώ το κόστος», του είπε.

Μάλιστα τον ανακάλυψαν κάποιοι και στο Twitter, όπου έχει ήδη γίνει viral.

Δείτε μερικές από τις απαντήσεις που δίνει ο εν λόγω επιχειρηματίας:

Image

https://i1.prth.gr/images/w880/_webp/files/2023-07-15/food-5.jpg

https://i1.prth.gr/images/w880/_webp/files/2023-07-15/food-4.jpg

https://i1.prth.gr/images/w880/_webp/files/2023-07-15/food-3.jpg

https://i1.prth.gr/images/w880/_webp/files/2023-07-15/food-2.jpg

https://i1.prth.gr/images/w880/_webp/files/2023-07-15/food-1.jpg

Image

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

five × 3 =