αρχικηVIRAL«Τη Δευτέρα θα σας στείλουμε εξώδικο»: Αυτός ο ιδιοκτήτης Ελληνικής εταιρίας με μάρμαρα γίνεται έξαλλος με τις αρνητικές κριτικές στο Google Maps

«Τη Δευτέρα θα σας στείλουμε εξώδικο»: Αυτός ο ιδιοκτήτης Ελληνικής εταιρίας με μάρμαρα γίνεται έξαλλος με τις αρνητικές κριτικές στο Google Maps

Πριν λίγο καιρό γράφαμε για τον ιδιοκτήτη Ελληνικού beach bar που «ταπώνει» κάθε πελάτη που γράφει αρνητικά σχόλια στο Google Maps. Φαίνεται όμως ότι δεν είναι ο μόνος επιχειρηματίας που πάει σε τέτοιες πρακτικές.

Ένας άλλος ιδιοκτήτης εταιρίας με μάρμαρα από τις Σέρρες, το πάει ένα βήμα παρακάτω. Απαντά σε όσους γράφουν αρνητικό σχόλιο για την εταιρία του στο Google Maps ή σε όσους βάζουν ένα αστεράκι ως βαθμολογία, και τους ενημερώνει ότι θα τους στείλει εξώδικο.

«Σε ποια δουλειά συνεργαστηκαμε μαζί σας; Επειδή δεν εχουμε συνεργαστεί μαζί σας, τη Δευτέρα ο δικηγόρος της εταιρίας μας θα σας αποστειλει εξωδικο για τη δυσφημηση στην εταιρία μας, η οποία απασχολεί 25 άτομα», γράφει σε μια από τις απαντήσεις του.

Μάλιστα, οι απαντήσεις του είναι σχεδόν ίδιες σε όλα τα αρνητικά online σχόλια και τις χαμηλές βαθμολογίες. Σαν να είναι έτοιμες και γίνονται copy-paste.

 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eighteen − fifteen =