αρχικηVIRALΕλληνίδα τουρίστρια έγραψε αρνητικό online σχόλιο για την εξυπηρέτηση ξενοδοχείου στο Πήλιο. Τώρα καλείται να πληρώσει 14.000 ευρώ

Ελληνίδα τουρίστρια έγραψε αρνητικό online σχόλιο για την εξυπηρέτηση ξενοδοχείου στο Πήλιο. Τώρα καλείται να πληρώσει 14.000 ευρώ

Σε μπελάδες μπήκε ένα ζευγάρι Ελλήνων που ήθελε να κάνει τις διακοπές του. Μια κακή συνεννόηση με το ξενοδοχείο και μία online κριτική, τους έβαλε σε… δικαστική διαμάχη.

Όλα ξεκίνησαν στο τέλος Δεκεμβρίου 2022 όταν το ζευγάρι μαζί με δύο φίλους τους αποφάσισαν να επισκεφθούν τον Φεβρουάριο το Πήλιο. Είδαν πολλά καταλύματα, όμως η γνώμη των φίλων έκλινε προς ένα. Η σύζυγος του ζευγαριού ήταν εκείνη που πήρε τηλέφωνο στο ξενοδοχείο, προκειμένου να ενημερωθεί για τις τιμές των καταλυμάτων αλλά και για το εάν υπήρχαν κενές ημερομηνίες.

Στην τηλεφωνική επικοινωνία με το ξενοδοχείο η κυρία ανέφερε πως θα επιθυμούσε δύο δίκλινα δωμάτια, εκ των οποίων το ένα θα πληρώνοντας με πρόγραμμα τουρισμού. Όπως ανέφερε ο σύζυγός της στο magnesianews.gr ενημερώθηκε πως υπήρχαν διαθέσιμες οι ημερομηνίες που επιθυμούσε και το κόστος θα ήταν 130 ευρώ με μία έξτρα παροχή και 120 ευρώ χωρίς αυτή.

Για να γίνει η κράτηση έπρεπε οι ενδιαφερόμενοι να στείλουν email για την επιβεβαίωση αλλά και για να ενημερωθούν που θα πρέπει να καταβάλουν τα χρήματα. Την ίδια ημέρα στάλθηκε το email από το ενδιαφερόμενο ζευγάρι, όμως δεν έλαβε καμία απάντηση. Τρεις ημέρες μετά τηλεφώνησε πάλι η κυρία στο ξενοδοχείο και υπάλληλος την ενημέρωσε ότι το κόστος ήταν 110 ευρώ το δίκλινο.

Η κυρία ενημέρωσε πως είχε επικοινωνήσει ξανά τηλεφωνικά, είχε στείλει και email και αφενός την ενημέρωσαν για διαφορετική τιμή, αφετέρου δεν της είχαν απαντήσει στο email, ζητώντας να μάθει τι επιτέλους ισχύει για τις τιμές. Η υπάλληλος ενημέρωσε ότι το email έχει παραληφθεί και θα ενημέρωνε τον υπεύθυνο για να επικοινωνήσει και να συνεννοηθούν. Μάταια όμως, μετά από δύο ημέρες η ενδιαφερόμενη για την κράτηση κυρία πήρε ξανά τηλέφωνο και μίλησε με τον υπεύθυνο και την ενημέρωσε ότι το δίκλινο θα κοστίσει 120 ευρώ και μάλιστα, όπως επισημαίνουν οι καταγγέλλοντες στο magnesianews.gr, σε έντονο ύφος. Τότε η κυρία ρώτησε για ποιον λόγο τρεις διαφορετικοί άνθρωποι της δίνουν τρεις διαφορετικές τιμές, δεν της απαντούν στο email που εκείνοι ζήτησαν και περνούν οι ημέρες και εκτίθεται και η ίδια με σειρά της στους φίλους της και η απάντηση που πήρε ήταν …«αν σας αρέσει»!

Το βράδυ εκείνης της ημέρας η κυρία έγραψε μία κριτική στο διαδίκτυο, με το επώνυμό της για την εξυπηρέτηση που είχε από το ξενοδοχείο και στο magnesianews.gr ξεκαθάρισε πως αυτό έγινε όχι για το κόστος του δωματίου, αλλά για το γεγονός της μη ουσιαστικά εξυπηρέτησης, της μη απάντησης στα email και των συνεχών διαφορετικών τιμών.

Αμέσως, μόλις έγινε το σχόλιο, το ξενοδοχείο απάντησε με τον υπεύθυνο να στέλνει και sms και email στην κυρία να κατεβάσει το αρνητικό σχόλιο καθώς θα κατέθετε αγωγή. Εκείνη δεν το έπραξε και μετά από λίγο καιρό κι αφού οι άνθρωποι με την παρέα τους έκλεισαν αμέσως σε άλλο ξενοδοχείο του Πηλίου και ευχαριστήθηκαν το ταξίδι τους, έλαβαν αγωγή, με το ξενοδοχείο να ζητά 14.000 ευρώ για συκοφαντική δυσφήμιση, εφόσον η κυρία δεν έμεινε στο ξενοδοχείο και δεν γνώρισε από κοντά τις παροχές του!

Φυσικά το ζευγάρι απευθύνθηκε και στον ΕΟΤ και τώρα, όπως σημείωσε στο magnesianews.gr θα πρέπει τον Ιούλιο να στείλει απάντηση στην αγωγή, να καταβάλει 300 ευρώ για το παράβολο, να προσλάβει δικηγόρο και όταν οριστεί δικάσιμος να έρθει στον Βόλο, καταβάλλοντας φυσικά και τα έξοδα.

Από την πλευρά του το ξενοδοχείο, στην αγωγή του υπογραμμίζει ότι η απάντηση στο email δεν έγινε λόγω φόρτου εργασίας, ενώ για τη δεύτερη τηλεφωνική επικοινωνία ισχυρίζεται ότι υπάλληλος ενημέρωσε ότι θα επικοινωνήσει ο υπεύθυνος για να ενημερώσει το ζευγάρι. Η τρίτη τηλεφωνική επαφή έγινε από τον υπεύθυνο, ο οποίος τηλεφώνησε στην κυρία που είχε αφήσει τα στοιχεία της και την ενημέρωσε για την τιμή, με την ίδια, όπως σημειώνεται στην αγωγή, να σημειώνει ότι η τιμή δεν ήταν η ίδια που της δόθηκε κατά την πρώτη της επαφή με το κατάλυμα, με το κατάλυμα να σημειώνει ότι ο ισχυρισμός της κυρίας ήταν ψευδής. Παράλληλα, από μεριάς του ξενοδοχείου, σε ότι αφορά την κακή κριτική που έγινε, επέλεξε αρχικά να διευθετήσει το ζήτημα και ζήτησε από την κυρία να «κατεβάσει» το σχόλιό της, πράγμα που δεν έπραξε για τον λόγο αυτό προχώρησε στην αγωγή, καθώς το αρνητικό σχόλιο είναι ζημιογόνο για την επιχείρηση.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 × 4 =