αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Παραπονιέται για τα πάντα»: Τα άτομα με αυτές τις 5 συμπεριφορές μπορούν να σου ρουφήξουν την ενέργεια χωρίς καν να το καταλάβεις

«Παραπονιέται για τα πάντα»: Τα άτομα με αυτές τις 5 συμπεριφορές μπορούν να σου ρουφήξουν την ενέργεια χωρίς καν να το καταλάβεις

Έχετε ακούσει ποτέ για τα ”ενεργειακά βαμπίρ”; Αυτά τα άτομα μπορούν να σα ρουφήξουν όλη την ενέργεια.

Γενικά μετά τις αλληλεπιδράσεις μαζί τους νιώθετε εξαντλημένοι.  Το περίεργο είναι ότι πιθανότατα δεν παρατηρείτε καν πόσο κουραστικό είναι να είναι γύρω σας.

Συχνά, αυτοί οι τύποι ατόμων είναι ελκυστικοί.  Σκέφτονται τις πιο συναρπαστικές περιπέτειες για να σας παρασύρουν.

Αλλά η διατήρηση σχέσεων με άτομα που σας εξαντλούν την ενέργεια μπορεί να έχει απίστευτα αρνητικό αντίκτυπο στη ζωή σας.

Εδώ είναι 5 συμπεριφορές που έχουν αυτοί οι άνθρωποι. Αν δεις κάτι από αυτά, καλύτερα να ρκατήσεις τις αποστάσεις σου.

Παραπονιούνται για όλα

Οι άνθρωποι αυτοί… λατρεύουν να παραπονιούνται. Παράπονα, παράπονα, παράπονα.

Αυτός ο καφές είναι χάλια.

Αυτή η κίνηση είναι βαρετή.

Ο ήλιος είναι πολύ καυτός.

Άνθρωποι που βλέπουν μόνο τις αρνητικές πτυχές στη ζωή και δεν μπορούν ποτέ να χαλαρώσουν, χωρίς να μεταδίδουν σε όλους τους γύρω τους τη δυσαρέσκειά τους. Ναι, η αρνητικότητα είναι μεταδοτική.

Είναι εγωκεντρικοί

Συχνά, οι άνθρωποι που αγαπούν να βρίσκονται στο επίκεντρο μπορεί να είναι διασκεδαστικοί. Ξέρουν τους πιο κουλ ανθρώπους. Καλούνται στα καλύτερα πάρτι. Είναι ενημερωμένοι με όλες τις τάσεις.

Αλλά το μειονέκτημα του να ζεις και να αγαπάς τα φώτα της δημοσιότητας είναι ότι αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν πραγματικά χρόνο ή προσοχή για κανέναν άλλο. Τα ασχημα νέα: Για αυτούς, δεν είσαι τόσο σημαντικός.

Μπορεί να σας πάρουν μαζί για τη βόλτα, αλλά είναι απίθανο να σας κάνουν ερωτήσεις για τον εαυτό σας ή να μην είναι δίπλα σας όταν τους χρειάζεστε.

Δεν μπορούν να σε αφήσουν να είσαι ευτυχισμένος

Τα ενεργειακά βαμπίρ και οι εξαντλητικοί άνθρωποι επίσης δεν θα σας επιτρέψουν ποτέ να αισθανθείτε καλά με τον εαυτό σας.

Πάρες προαγωγή;

«Λοιπόν, μπράβο σου. Είσαι στα μισά του δρόμου για να φτάσεις τον μισθό μου!»

Δημοσίευσες ένα βιβλίο;

«Εξαιρετική! Αλλά έκανες μόνος σου την έκδοση, οπότε δεν μετράει πραγματικά, αλλά υποθέτω ότι είναι κάτι…»

Δεν σέβονται τις ανάγκες και τα όριά σας

Η διατήρηση μιας υγιούς σχέσης με κάποιον που δεν νοιάζεται για τις προσωπικές σας ανάγκες ή τα όριά σας είναι σχεδόν αδύνατη.

Θα σας καλέσουν να τους βοηθήσετε την νύχτα ή την μέρα και θα απαιτήσουν να σκύψετε και να θυσιάσετε τη δική σας ευτυχία για χάρη τους.

Ξεχάστε τον προσωπικό χώρο.

Οι εξουθενωτικοί άνθρωποι δίνουν προτεραιότητα στον εαυτό τους. Και φυσικά δεν νοιάζονται για τις δικές σου ανάγκες και τα όρια.

Είναι λάτρεις της τοξικής θετικότητας

Το να έχεις θετική ματιά στη ζωή είναι υπέροχο. Αλλά υπάρχει ένα σημείο από το οποίο και μετά… η θετικότητα γίνεται τοξική.

Είναι απολύτως εξουθενωτικό να θέλεις να εκμυστηρευτείς ένα πρόβλημα σε έναν φίλο ή σύντροφο και να αντιμετωπίσεις αυτήν την ακραία πίεση να εκδηλώνεις μόνο θετικά συναισθήματα.

Δεν γίνεται να υπάρχουν πάντα θετικά vibes.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

20 − eight =