αρχικηVIRALΠέντε σημάδια που δείχνουν ότι ένα άτομο σε «θάβει» πίσω από την πλάτη σου

Πέντε σημάδια που δείχνουν ότι ένα άτομο σε «θάβει» πίσω από την πλάτη σου

Μερικοί άνθρωποι μπορεί να σας κρίνουν μπροστά σας. Δεν κάνουν καμία προσπάθεια να το κρύψουν. Δεν είναι και οι πιο ευγενικές ψυχές που θα συναντήσετε. Ωστόσο οι περισσότεροι άνθρωποι θα κάνουν ό,τι μπορούν για να κρύψουν το γεγονός ότι σας κρίνουν.

Καλό θα είναι να είστε ενήμεροι πότε έχετε ανθρώπους στο περιβάλλον σας που σας κρίνουν πίσω από την πλάτη σας. Αν κάποιος σας κρίνει κρυφά τότε υπάρχουν 10 συμπεριφορές που είναι χαρακτηριστικές.

Είναι πολύ ανταγωνιστικοί – και όχι με καλό τρόπο. Γενικά, το να είσαι ανταγωνιστικός δεν είναι κακό. Αυτό σας επιτρέπει να εργαστείτε αρκετά σκληρά για να πετύχετε τους στόχους σας. Το να είσαι ανταγωνιστικός σημαίνει επίσης ότι δεν τα παρατάς μπροστά σε ένα challenge, όσο δύσκολο κι αν είναι. Από την άλλη, δυστυχώς, το να είσαι ανταγωνιστικός συχνά σημαίνει να κάνεις ό,τι χρειάζεται – ακόμα κι αν αυτό είναι εις βάρος του άλλου. Ενας φίλος-hater μπορεί να σε σαμποτάρει. Αφού είναι πάντα πολύ κοντά σου, και θέλει πάντα να σε κερδίζει. Τέτοιοι άνθρωποι αγχώνονται αν δεν «νικήσουν» εναντίον άλλων ανθρώπων (που είστε εσείς, σε αυτήν την περίπτωση.) Δεν ξέρουν πώς να αντιμετωπίσουν ένα άτομο που είναι καλύτερο από αυτούς. Αντί να βλέπουν τον θρίαμβό σου ως κίνητρο στη ζωή, τον βλέπουν ως ταπεινωτική ήττα.

Λυπάται… όταν σε βλέπει χαρούμενο. Ένας αληθινός φίλος θα μετακινήσει ακόμα και βουνά για να σας κάνει ευτυχισμένους. Ωστόσο, ο hater θα κάνει ό,τι χρειάζεται για να σε κρατήσει κάτω. Πρώτον, δεν τους νοιάζει αν θα πετύχετε τον Χ ή τον Ψ στόχο. Τους ενδιαφέρει περισσότερο το deadline που δεν τήρησες ή το project που «μπόμπαρες». Ναι, είναι πιο χαρούμενοι όταν είσαι λυπημένος ή απογοητευμένος.

Αποφεύγει να περνά πολύ χρόνο μαζί σου. Οι haters θα περάσουν όσο το δυνατόν λιγότερο χρόνο μαζί σου. Προσποιούνται ότι είναι απασχολημένοι κάνοντας την μία ή την άλλη δραστηριότητα. Η αλήθεια είναι, ωστόσο, είναι ότι κάνουν αυτό που θέλουν να κάνουν. Και ναι, αυτό είναι να μην περνούν πολύ χρόνο μαζί σου. Άλλωστε, στην πραγματικότητα δεν ευχαριστιούνται την συναναστροφή μαζί σου. Απλά κρατούν μια επαφή για συγκεκριμένους σκοπούς.

Θα σας κοιτάξουν από πάνω έως κάτω. Εντάξει, ίσως αυτό είναι αρκετά προφανές. Ίσως όμως να μην είναι. Επειδή τις περισσότερες φορές, κάποιος που σας κρίνει σιωπηλά δεν θα το κάνει όταν κοιτάζετε. Αλλά σχεδόν σίγουρα θα σας κοιτάξουν από πάνω έως κάτω. Οι άνθρωποι το κάνουν αυτό για να σας κάνουν να νιώσετε «μικροί». Τις περισσότερες φορές, κρίνουν κάτι στην εμφάνισή σας, είτε πρόκειται για παπούτσια, τζιν, τζάμπα, παλτό.

Θα γελάσουν ειρωνικά όταν πιστεύουν ότι δεν τους βλέπετε. Κάποιος που σας κρίνει σιωπηλά δεν θα βρίσκεται πάντα σε ένα πλήθος ή μια κλίκα ανθρώπων που γνωρίζει. Μπορούν να είναι μόνοι τους. Έτσι αντί να χασκογελούν στους άλλους μπορεί να παρατηρήσετε ότι γελούν ειρωνικά με αυτά που είπατε. Μπορεί να το κάνουν αθόρυβα, ώστε μετά βίας να το ακούσετε. Ή μπορεί να το κάνουν όταν νομίζουν ότι δεν μπορείτε να τους δείτε.

Θα αναφέρουν τυχαία πράγματα για εσάς. Όταν κάποιος σας κρίνει μπορεί να αναφέρει ορισμένα στοιχεία για εσάς για να σας κάνει να νιώσετε ανασφάλεια. Ή τουλάχιστον, για να σας κάνει να νιώθετε αμήχανα και να αισθανθείτε ότι πρέπει να δικαιολογηθείτε. Μερικές φορές μπορεί να το κάνει όταν βρίσκεστε μπροστά σε κόσμο για να σας κάνει να απολογηθείτε και να αισθανθείτε άσχημα με τον εαυτό σας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αυτές οι 4 φράσεις οδηγούν σε καυγά. Τις χρησιμοποιείς συχνά;

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three × three =