αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΝέο κατάστημα McDonald’s στην Αττική. Με 24ωρη υπηρεσία Drive Thru

Νέο κατάστημα McDonald’s στην Αττική. Με 24ωρη υπηρεσία Drive Thru

Η Premier Capital Ελλάς συνεχίζει το επενδυτικό πρόγραμμα για το δίκτυο των εστιατορίων McDonald’s στην Ελλάδα, με ένα νέο εστιατόριο στο Χαϊδάρι, το οποίο άνοιξε στις 18 Δεκεμβρίου 2023, στην Λ. Αθηνών 197.

Πρόκειται για το 32ο εστιατόριο McDonald’s που λειτουργεί η Premier Capital Ελλάς. Η επένδυση για το εστιατόριο ανήλθε σε €1,98 εκατ. δημιουργώντας 55 νέες θέσεις εργασίας.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, στο εστιατόριο McDonald’s Χαϊδάρι λειτουργούν τρία διπλής όψης μηχανήματα αυτόματης συναλλαγής (kiosks), ψηφιακές οθόνες που χειρίζεται προσωπικά ο επισκέπτης για μεγαλύτερη ευελιξία στην επιλογή και έλεγχο της παραγγελίας του. Το εστιατόριο διαθέτει επίσης υπηρεσία εξυπηρέτησης στο τραπέζι (table service), χώρο στάθμευσης, 24ωρη υπηρεσία Drive Thru καθώς και υπηρεσία McDelivery.

Επιπλέον, στο εστιατόριο McDonald’s Χαϊδάρι είναι διαθέσιμη η νέα υπηρεσία παραγγελίας και πληρωμής από το κινητό (Mobile Order & Pay). Οι επισκέπτες μπορούν να παραγγέλνουν και να πληρώνουν εύκολα και γρήγορα από το κινητό τους μέσω της εφαρμογής McDonald’s app και να απολαμβάνουν τα αγαπημένα τους προϊόντα McDonald’s, αφού παραλάβουν την παραγγελία τους από το ταμείο (για dine-in και take away), με την υπηρεσία εξυπηρέτησης στο τραπέζι (table service) ή από το McDrive.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

19 − 5 =