αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟ εργοδότης που δίνει μισθό πάνω από 228.000 δολάρια τον χρόνο- Remote εργασία και απεριόριστες διακοπές

Ο εργοδότης που δίνει μισθό πάνω από 228.000 δολάρια τον χρόνο- Remote εργασία και απεριόριστες διακοπές

Η Nvidia είναι ο «hot εργοδότης» της Silicon Valley. Αυτό τον τίτλο χρησιμοποιεί η Wall Street Journal σε νέο άρθρο της.

Η ανάπτυξη και η κυρίαρχη θέση της στην αγορά των chips για συστήματα τεχνητής νοημοσύνης συνιστούν από μόνα τους στοιχεία ικανά να προσελκύσουν τα μεγαλύτερα ταλέντα του χώρου.

Αλλά δεν είναι μόνο οι προοπτικές της, που γοητεύουν. Το γεγονός ότι προσφέρει υψηλότατες αμοιβές αλλά και μετοχές στους εργαζομένους της, την καθιστά τον πλέον περιζήτητο εργοδότη στον κόσμο, όπως αναφέρει και η WSJ. Το 2023 το ήμισυ των εργαζομένων της είχε ετήσιες απολαβές άνω των 228.000 δολαρίων.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ακόμη και πριν φτάσει στην εκρηκτική αυτή ανάπτυξη, που της επιτρέπει να δίνει και τόσο γενναιόδωρους μισθούς, η Nvidia ήταν πάντα ένας ελκυστικός χώρος εργασίας, χάρη στη φιλοσοφία του ιδρυτή και CEO, Τζένσεν Χουάνγκ.

Ο επικεφαλής της Nvidia έχει διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στην εδραίωση της κουλτούρας με επίκεντρο τους εργαζομένους της εταιρείας. Έχει δημιουργήσει ένα περιβάλλον όπου τα μέλη του προσωπικού ενθαρρύνονται να παρουσιάζουν ανοιχτά τις ιδέες τους, να δοκιμάζουν πράγματα, ακόμη και εάν τελικά αποτύχουν.

Παράλληλα έχει υιοθετήσει ευέλικτες ρυθμίσεις εργασίας, συμπεριλαμβανομένης της εξ αποστάσεως εργασίας (ακόμη και σε καθημερινή βάση) και του απεριόριστου χρόνου διακοπών. Τίθενται φυσικά στόχοι και χρονοδιαγράμματα, αλλά ο εργαζόμενος είναι αυτόνομος στο να ρυθμίσει την ισορροπία επαγγελματικής και προσωπικής ζωής.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο καθένας πλέον μπορεί να γίνει προγραμματιστής με την ΑΙ, λέει ο CEO της Nvidia

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

nine − nine =