αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΜην κοιμάστε με το iPhone δίπλα σας ενώ φορτίζει, λέει η Apple

Μην κοιμάστε με το iPhone δίπλα σας ενώ φορτίζει, λέει η Apple

H Apple τονίζει προς τους κατόχους των iPhone να μην κοιμούνται ποτέ έχοντας το κινητό τους δίπλα ή στα χέρια τους, όσο αυτό φορτίζει.

Όπως αναφέρει στο ανανεωμένο εγχειρίδιο χρήστη των iPhone: «Βασιστείτε στην κοινή λογική για να αποφύγετε καταστάσεις όπου το δέρμα σας έρχεται σε επαφή με μια συσκευή ή έναν φορτιστή ρεύματος ενώ αυτή λειτουργεί ή είναι συνδεδεμένη σε πρίζα για μεγάλο χρονικό διάστημα».

«Για παράδειγμα, μην κοιμάστε πάνω σε μια συσκευή, έναν αντάπτορα ρεύματος ή έναν ασύρματο φορτιστή ή μην τα τοποθετείτε κάτω από μια κουβέρτα, ένα μαξιλάρι ή το σώμα σας όταν είναι συνδεδεμένα σε μια πρίζα ρεύματος” γράφει επίσης στο εγχειρίδιο χρήστη.

Η Apple συνιστά ειδικά για τα άτομα με προβλήματα υγείας: «Αντίθετα, κρατήστε το iPhone, τον προσαρμογέα ρεύματος και κάθε ασύρματο φορτιστή σε καλά αεριζόμενο χώρο μακριά από το σώμα κατά τη φόρτιση. Οι άνθρωποι που πάσχουν από προβλήματα υγείας που τους εμποδίζουν να αντιλαμβάνονται τη θερμότητα, συνιστάται να λαμβάνουν ακραίες προφυλάξεις».

Ακόμα προειδοποιεί τους χρήστες να μη φορτίζουν τα κινητά τους σε σημεία με υγρασία ή βρεγμένα μέρη, όπως νεροχύτη, μπανιέρα, ντούζ ή το άγγιγμα της συσκευής με βρεγμένα χέρια.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

sixteen − one =