αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ Apple εξαγόρασε την startup DarwinAI

Η Apple εξαγόρασε την startup DarwinAI

Η Apple εξαγόρασε τo καναδικό startup τεχνητής νοημοσύνης DarwinAI, ενισχύοντας το τεχνολογικό της «οπλοστάσιό» καθώς επιχειρεί να ανεβάσει ταχύτητα στην παγκόσμια κούρσα της γενετικής τεχνητής νοημοσύνης.

Ο τεχνολογικός κολοσσός εξαγόρασε την επιχείρηση και δεκάδες υπάλληλοι της DarwinAI έχουν ενταχθεί στο τμήμα τεχνητής νοημοσύνης της Apple, σύμφωνα με πηγές του Bloomberg.

Η DarwinAI έχει αναπτύξει τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης για την οπτική επιθεώρηση εξαρτημάτων κατά τη διαδικασία κατασκευής και εξυπηρετεί πελάτες σε διάφορες βιομηχανίες. Αλλά μια από τις βασικές της τεχνολογίες είναι να κάνει τα συστήματα τεχνητής νοημοσύνης μικρότερα και ταχύτερα.

Αυτό θα μπορούσε να είναι χρήσιμο για την Apple, η οποία επικεντρώνεται στη λειτουργία εφαρμογών τεχνητής νοημοσύνης σε συσκευές και όχι αποκλειστικά στο cloud.

Ο Αλεξάντερ Γουόυνγκ. ερευνητής τεχνητής νοημοσύνης στο Πανεπιστήμιο του Waterloo που βοήθησε να εξελιχθεί η επιχείρηση, εντάχθηκε στην Apple ως διευθυντής στον όμιλο τεχνητής νοημοσύνης της ως μέρος της συμφωνίας.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

11 − six =