αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ Primark… αναβάλει τον ερχομό της στην Ελλάδα

Η Primark… αναβάλει τον ερχομό της στην Ελλάδα

Δεν θα δούμε σύντομα την αλυσίδα Primark στην Ελλάδα. Η γνωστή αλυσίδα ένδυσης θα ανοίξει κατάστημα στην Ουγγαρία. Σύμφωνα με τον Οικονομικό Ταχυδρόμο, η Primark δεν πρόκειται να ανοίξει κατάστημα στην Ελλάδα, τουλάχιστον για τους επόμενους 12 – 18 μήνες, παρότι είχε φτάσει πολύ κοντά στην υπογραφή συμφωνίας μίσθωσης χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων στον Πύργο του Πειραιά.

Πλέον η κοινοπραξία Dimand – Prodea – EBRD, η οποία μετά από σύμβαση με το Δήμο Πειραιά έχει αναλάβει την ανακατασκευή, ανάπλαση και εκμετάλλευση του έργου Piraeus Tower, προχώρησε σε αλλαγές, με το εμπορικό μείγμα να διευρύνεται. Όπως γράφαμε πρόσφατα, στο κτίριο θα βρεθεί η πολυεθνική αλυσίδα αθλητικής ένδυσης και υπόδησης JD Sports Fashion, που ελέγχει τα Cosmos Sport από το 2021.

Η JD Sports Fashion θα μισθώνει χώρο 190 τετραγωνικών μέτρων στο ισόγειο και τον πρώτο όροφο επιφάνειας 960 τ.μ. Το νέο δηλαδή κατάστημά της θα έχει επιφάνεια άνω των 1.000 τ.μ.

Το χρονοδιάγραμμα ανακατασκευής προβλέπει πως ο Πύργος θα ολοκληρωθεί και θα παραδοθεί στους νέους χρήστες στο τέλος του 2023 και θα αποτελέσει το υψηλότερο εν λειτουργία κτίριο της χώρας, έως ότου τουλάχιστον δημιουργηθούν οι αναπτύξεις στο Ελληνικό. Το συνολικό ύψος της επένδυσης ανέρχεται στα 77,8 εκατ. ευρώ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four × two =