αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΜία ακόμα μεγάλη εταιρία «έπιασε θέση» στο νέο Πύργο Πειραιά

Μία ακόμα μεγάλη εταιρία «έπιασε θέση» στο νέο Πύργο Πειραιά

Πληθαίνουν οι εταιρίες που «πιάνουν θέση» στο νέο Πύργο Πειραιά ο οποίος αυτή την περίοδο είναι υπό κατασκευή. Το 2022 έγινε γνωστό ότι η Dialectica, μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες στην Ελλάδα και το εξωτερικό, θα μετακομίσει στο πρώτο «πράσινο» και ψηφιακό, ψηλό κτίριο της χώρας, στο τέλος του 2023.

Ο βιώσιμος σχεδιασμός του κτιρίου, η στρατηγική θέση του στην αφετηρία της Αθηναϊκής ριβιέρας, σε απόσταση μικρότερη των 500 μέτρων από τον μεγαλύτερο συγκοινωνιακό κόμβο, και η προσβασιμότητά του σε άτομα με αναπηρία και εμποδιζόμενα άτομα, είναι μερικοί από τους λόγους που οδήγησαν την Dialectica να επιλέξει τον Πύργο Πειραιά για τη μεταστέγαση των γραφείων της. Η εταιρεία πρόκειται να μισθώσει τους έξι εκ των 22 ορόφων του κτιρίου, συνολικής μικτής επιφάνειας περίπου 6.210 τ.μ.

Τώρα μια ακόμα εταιρία γίνεται γνωστό ότι θα μετακομίσει στον Πύργο. Είναι η πολυεθνική αλυσίδα αθλητικής ένδυσης και υπόδησης JD Sports Fashion, που ελέγχει τα Cosmos Sport από το 2021.

Η JD Sports Fashion θα μισθώνει χώρο 190 τετραγωνικών μέτρων στο ισόγειο και τον πρώτο όροφο επιφάνειας 960 τ.μ. Το νέο δηλαδή κατάστημά της θα έχει επιφάνεια άνω των 1.000 τ.μ. Το κατάστημα εκτιμάται ότι θα ανοίξει τις πόρτες του τέλη του 2023 οπότε αναμένεται ότι θα έχει ολοκληρωθεί και η ανακατασκευή του Πύργου Πειραιά

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 × 5 =