αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Κανένα αριστούργημα δεν δημιουργήθηκε από έναν τεμπέλη καλλιτέχνη»: Η παρομοίωση με νόημα από τον Grant Cardone

«Κανένα αριστούργημα δεν δημιουργήθηκε από έναν τεμπέλη καλλιτέχνη»: Η παρομοίωση με νόημα από τον Grant Cardone

Μια νέα ανάρτηση στο Facebook έκανε ο αυτοδημιούργητος εκατομμυριούχος, Grant Cardone. Αυτή την φορά, αρκέστηκε σε μόνο μια φράση. Και συγκεκριμένα σε μια παρομοίωση με νόημα. «Κανένα αριστούργημα δεν δημιουργήθηκε από έναν τεμπέλη καλλιτέχνη», τονίζει στη ανάρτηση του. Κάνοντας για μια ακόμα φορά, σαφή εστίαση στην σκληρή δουλειά που χρειάζεται κάποιος για να φτάσει στην επιτυχία.

Posted by Grant Cardone on Sonntag, 18. Februar 2018

O τύπος που εργάζεται… πολλές ώρες

Φυσικά όσοι έχουν παρακολουθήσεις τις κατά καιρούς αναρτήσεις και δηλώσεις του Grant Cardone, δεν εκπλήσσονται. O Grant Cardone δεν είχε πάντα εκατομμύρια στην τράπεζα. Στα 25 του, είχε χρέη, ενώ εργαζόταν στο κομμάτι των πωλήσεων το οποίο μισούσε. Εργαζόταν όμως πολύ. Έβλεπε βίντεο πωλήσεων ενώ έτρωγε πρωινό, εκπαιδευτικές ταινίες ενώ συχνά ήταν ο πρώτος που πήγαινε στη δουλειά και ο τελευταίος που έφευγε. Η σκληρή δουλειά έφερε καρπούς. Σύντομα ο Cardone είχε ένα εισόδημα που έφτανε τις 3.000 ευρώ και λίγο μετά τις 6.000 ευρώ.

Σε βάθος χρόνου και με σωστό πλάνο, έφτασε να γίνει ένας αυτοδημιούργητος εκατομμυριούχος. Σήμερα έχει 4 μεγάλες εταιρίες, όπως σημειώνει το CNBC. Οι οποίες έχουν ετήσια έσοδα από πωλήσεις, περίπου 100.000.000 δολάρια. Επίσης, ο Grant Cardone είναι ένας από τους πιο διάσημους συγγραφείς των New York Times.

Πόσες ώρες όμως μπορεί να εργάζεται ένας τέτοιος επιτυχημένος άνθρωπος; «Οι περισσότεροι άνθρωποι εργάζονται στο συνηθισμένο ωράριο 9-5. Εγώ εργάζομαι 95 ώρες την εβδομάδα» τονίζει ο Cardone. Και συμπληρώνει: «Αν θες να γίνεις πλούσιος, πρέπει να σταματήσεις να δουλεύεις στο ωράριο 9-5 και να ξεκινήσεις να εργάζεσαι 95 ώρες εβδομαδιαίως».

«Η ζωή μου δεν είναι στην κερκίδα. Δεν είμαι θεατής. Είμαι παίχτης μέσα στο γήπεδο» λέει χαρακτηριστικά. Και ο Cardone καταλήγει: «Θυμηθείτε, δεν υπάρχει έλλειψη χρημάτων. Υπάρχει έλλειψη ανθρώπων που δουλεύουν 95 ώρες την εβδομάδα»

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eighteen − 8 =