αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΓια 3 ημέρες μπορείς να βρεις υπολογιστές Mac, στην ελληνική αγορά, με έκπτωση 200 ευρώ

Για 3 ημέρες μπορείς να βρεις υπολογιστές Mac, στην ελληνική αγορά, με έκπτωση 200 ευρώ

Η εταιρεία iSquare, o επίσημος διανομέας προϊόντων της Apple σε Ελλάδα και Κύπρο, ανακοινώνει ότι στα πλαίσια της έναρξης της χειμερινής εκπτωτικής περιόδου και μέσω του δικτύου συνεργαζόμενων καταστημάτων λιανικής, προσφέρει έκπτωση έως 200€ σε όλους τους φορητούς υπολογιστές Mac και δυνατότητα αγοράς iPad τελευταίας γενιάς από 409€ τώρα στα 359€. Όλα από 24 άτοκες δόσεις και με 2 χρόνια εγγύηση. Η προσφορά ισχύει από Παρασκευή 18 έως Κυριακή 20 Ιανουαρίου.

«Όλη η οικογένεια των φορητών Mac υπολογιστών σχεδιάστηκε ώστε να καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες κάθε ξεχωριστού χρήστη σε όλα τα επίπεδα και σε όλες τις πλευρές της ζωής του. Οι υπολογιστές Mac εκτελούν ακόμα και την πιο απαιτητική εργασία με ασυναγώνιστη ταχύτητα και απόδοση, ενώ έχουν μοναδική διάρκεια στο χρόνο για να ανταποκρίνονται στις τωρινές και τις μελλοντικές ανάγκες των χρηστών. Η εκπληκτική αυτονομία τους, η απλή χρήση τους και το αγαπημένο design κάνουν τους υπολογιστές Mac την καλύτερη επιλογή», όπως σημειώνει η εταιρία.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν την προσφορά στα παρακάτω καταστήματα των συνεργαζόμενων εξουσιοδοτημένων μεταπωλητών προϊόντων Apple της iSquare, στην Ελλάδα: iStorm, Κωτσόβολος, Media Markt, Πλαίσιο, Public, Document, iSystem και You.gr.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 + 7 =