αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑStartup Weekend Patras… Κάνε την ιδέα σου πράξη σε 54 ώρες!

Startup Weekend Patras… Κάνε την ιδέα σου πράξη σε 54 ώρες!

Το δεύτερο Startup Weekend Patras, το 54ωρο εντατικό σεμινάριο επιχειρηματικότητας που θα πραγματοποιηθεί στο νέο λιμάνι Πατρών (χώρος: IQ Patras) το τριήμερο 12-14 Απριλίου, δεν είναι τόσο μακριά όσο νομίζεις…

Μόλις 22 μέρες απομένουν μέχρι την πραγματοποίηση του Startup Weekend Patras και είμαστε εδώ όχι μόνο για να σου υπενθυμίσουμε να μαρκάρεις την ημέρα στο ημερολόγιό σου ή να προλάβεις να κατοχυρώσεις μία από τις τελευταίες θέσεις που απομένουν, αλλά και για να σου δώσουμε νέες και άκρως ενδιαφέρουσες πληροφορίες για το event.

Ο συντονισμός του Startup Weekend Patras θα είναι…γένους θηλυκού και θα ακούει στο όνομα της Facilitator Αμαλίας Αγαθού, η οποία θα έρθει να μας… οργανώσει φέρνοντας όλο της το κέφι, αλλά και την εμπειρία της στον συντονισμό παρόμοιων – και όχι μόνο- διοργανώσεων.

Αν έχεις ήδη κάνει μαζί με την ομάδα σου αίτηση συμμετοχής, μάθε πως θα είστε από τους λίγους τυχερούς που θα εργαστούν, έστω για 54 ώρες, με μέντορες σπουδαίους ανθρώπους του επιχειρηματικού κλάδου. Θα μοιραστούν μαζί σας την εμπειρία και τη γνώση τους και θα επιβλέψουν τη δουλειά της ομάδας σας με σκοπό τη βελτίωση της ιδέας σας  και τον σχεδιασμό των βημάτων που θα θέσουν σε κίνηση τα…γρανάζια της μηχανής που θα σας οδηγήσει στον δρόμο πρός την υλοποίησή της!

Κι επειδή σίγουρα κατανοούμε την περιέργειά σου, συνέχισε να διαβάζεις για να ανακαλύψεις τους μέντορες που θα έρθουν να τιμήσουν το δεύτερο Startup Weekend Patras by Google Entrepreneurs! Πρόκειται για τους:

  • Λίνα Στούμπου, Co-founder at Susurrus
  • Σταύρος Τσομπανίδης, founder of PHEE (https://phee.gr/el/company/)
  • Νάσος Κοσκινάς founder of POS4work (http://www.pos4work.gr/)
  • Βασίλης Καραβασίλης, Managing Director at eNVy softworks
  • Βασίλης Σπυρόπουλος, Developer at eight8
  • Νίκος Ζαχαριάδης, Lancom Chief Commercial Officer
  • Βασίλης Γεωργιτζίκης, co-founder of P-Space, co-founder of Spanner CI

(Δελτίο Τύπου)

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

seventeen − seven =