αρχικηVIRALΤο πλοίο Celebrity Infinity ξεκινά κρουαζιέρες από τον Πειραιά

Το πλοίο Celebrity Infinity ξεκινά κρουαζιέρες από τον Πειραιά

Το κρουαζιερόπλοιο Celebrity Infinity της Celebrity Cruises, στο λιμάνι του Πειραιά, επισκέφθηκε ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος πωλήσεων της Celebrity Cruises στην Ελλάδα, Navigator Travel & Tourist Services. Συμμετείχαν 50 συνεργάτες από τουριστικά γραφεία και εκπρόσωποι των μέσων ενημέρωσης.

Από τις αρχές Φεβρουαρίου 2024 έως τα τέλη Οκτωβρίου το Celebrity Infinity, κατηγορίας Millennium, θα αναχωρεί και θα επιστρέφει στον Πειραιά, πραγματοποιώντας ποικίλα δρομολόγια 7 έως 11 νυκτών σε ελληνικούς προορισμούς, όπως τη Θεσσαλονίκη, τον Βόλο, το Ναύπλιο, τη Μύκονο ή τη Σαντορίνη, την Κωνσταντινούπολη και το Κουσάντασι της Τουρκίας και τη Λεμεσό της Κύπρου.

Επιλέγοντας ως λιμάνι βάσης του Celebrity Infinity τον Πειραιά, η Celebrity Cruises αποδεικνύει, όπως τονίζει, ότι επενδύει στην Ελλάδα και κάνει πιο εύκολη και πιο προσιτή στον Έλληνα ταξιδιώτη την εμπειρία της απαράμιλλης και πολυβραβευμένης φιλοξενίας της, σε συνδυασμό με τους καταπληκτικούς προορισμούς που επισκέπτεται το πλοίο.

Το Celebrity Infinity διαθέτει 11 καταστρώματα, έχει μήκος 294 μέτρα και μπορεί να φιλοξενήσει έως 2.170 επιβάτες.

Τον Ιανουάριο 2024 το πλοίο ανακαινίστηκε στα ναυπηγεία της Μασσαλίας. Οι δύο κυριότερες αλλαγές περιλαμβάνουν τη δημιουργία του The Retreat Lounge που απευθύνεται στους επιβάτες που διαμένουν σε σουίτες και τη μετατροπή των Family Suites σε Sunset Suites.

Την καλοκαιρινή σεζόν 2024, εκτός του Celebrity Infinity, ακόμη πέντε πλοία της Celebrity Cruises θα βρίσκονται στην Ευρώπη.

Το ολοκαίνουριο Celebrity Ascent θα βρίσκεται στη Δυτική και Ανατολική Μεσόγειο με αναχωρήσεις από τη Βαρκελώνη και τη Τσιβιταβέκια.

Το Celebrity Constellation θα καλύπτει τους ομορφότερους προορισμούς της Αδριατικής με αναχωρήσεις από την Τσιβιταβέκια και τη Ραβέννα.

Το Celebrity Equinox θα αναχωρεί από τη Βαρκελώνη και θα επισκέπτεται προορισμούς της Ισπανίας, Πορτογαλίας και του Μαρόκου.

Το Celebrity Apex θα αναχωρεί από το Σαουθάμπτον και θα επισκέπτεται τα Νορβηγικά φιόρδ, την Ισλανδία και την Ιρλανδία, ενώ το Celebrity Silhouette θα αναχωρεί από το Ρότερνταμ προς Βαλτική, Σκανδιναβία και Βρετανικά νησιά.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

five × 2 =