αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤο νέο Ελληνικό app για να χαλαρώσεις μέσα σε 10 λεπτά

Το νέο Ελληνικό app για να χαλαρώσεις μέσα σε 10 λεπτά

Έφτασε η νέα Ελληνική εφαρμογή διαλογισμού, οραματισμού και ηχοθεραπείας. Αφιερώνοντας μόνο 10 λεπτά την ημέρα, το Be Now είναι σχεδιασμένο για να σε βοηθήσει να αποκτήσεις μία πιο ενσυνείδητη και ουσιαστική παρουσία στην καθημερινότητά σου, και να βρεις μία βαθιά σύνδεση με τον εσωτερικό σου κόσμο, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη προσέγγιση για την αυτογνωσία, την ευεξία και την ανακούφιση από το άγχος. «Είτε έχεις εμπειρία στο διαλογισμό είτε όχι, το Be Now είναι η ιδανική εφαρμογή για να σε βοηθήσει να βρεις στιγμές ηρεμίας μέσα στην αγχωτική καθημερινότητα, να πετύχεις τους στόχους σου και να ζήσεις μια πιο χαρούμενη και ολοκληρωμένη ζωή. Ζήσε τη μεταμορφωτική δύναμη της ενσυνειδητότητας και ξεκίνα το ταξίδι σου προς την εσωτερική γαλήνη σήμερα!» τονίζουν οι δημιουργοί.

Με μια μεγάλη βιβλιοθήκη καθοδηγούμενων διαλογισμών, οραματισμών και ηχοθεραπείας που διαρκώς εμπλουτίζεται, και ταυτόχρονα εύκολο στην χρήση του, το Be Now είναι η καλύτερη επιλογή για όλους εκείνους που επιθυμούν να βελτιώσουν την νοητική, συναισθηματική και ψυχική τους ευημερία, διαθέτοντας μόλις λίγα λεπτά κάθε μέρα.

Μια απο τις λειτουργίες του Be Now που ξεχωρίζει σε σχέση με τα υπόλοιπα apps διαλογισμού είναι ο “Coach Be” – ένας εικονικός βοηθός διαλογισμού που σου προσφέρει εξατομικευμένες συστάσεις με βάση τη διάθεση και τις ανάγκες σου τη κάθε στιγμή, χωρίς να χρειάζεται να χάνεις χρόνο ψάχνοντας ανάμεσα στις πολλές επιλογές διαλογισμού, οραματισμού και ηχοθεραπείας που σου προσφέρει η εφαρμογή.

Την πληθώρα διαλογισμών και οραματισμών του Be Now έχει επιμεληθεί μια ομάδα από έμπειρους δασκάλους ενσυνειδητότητας, διαλογισμού, και ηχοθεραπείας.

Κατεβάστε το Be Now στο App Store: https://apps.apple.com/us/app/be-now/id1639117273
Κατεβάστε το Be Now στο Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.benow.app&hl=en-US

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three × two =