αρχικηVIRALΤι συμβαίνει στο σώμα μας όταν δε μας αρέσει η δουλειά μας- Εδώ είναι 5 πράγματα που θα δεις

Τι συμβαίνει στο σώμα μας όταν δε μας αρέσει η δουλειά μας- Εδώ είναι 5 πράγματα που θα δεις

Αρκετοί από εμάς, σε κάποια φάση της διαδρομής μας, έχουμε βρεθεί σε μια δουλειά που δεν μας αρέσει. Μπορεί ακόμα και τώρα να είσαι σε ένα τέτοιο εργασιακό περιβάλλον. Αυτό μπορεί να λειτουργήσει πολύ αρνητικά για τον οργανισμό σου. Εδώ είναι 5 πράγματα που θα σου συμβούν, αν είσαι σε ένα κακό εργασιακό περιβάλλον.

Πεσμένο ανοσοποιητικό

Όταν είμαστε γενικά σε κακή διάθεση ή μας απασχολεί κάτι πιο σοβαρό, το ανοσοποιητικό σύστημα κατεβάζει λίγο ρολά. Αν παρατηρήσεις ότι κολλάς κρύωμα αρκετά συχνότερα απ’ ότι συνήθως, σκέψου μήπως είναι εξαιτίας της δουλειάς σου.

Μόνιμη κούραση

Αν και αυτό οφείλεται εν μέρει στην κακή ποιότητα ύπνου, ένα τοξικό περιβάλλον σπιτιού ή και εργασίας κλπ. απορροφά μεγάλο μέρος της ενέργειάς μας. Όταν κάνουμε κάτι που μας αρέσει, δε νιώθουμε πραγματική κούραση όσα κι αν κάνουμε. Η ψυχική κούραση, άλλωστε, είναι αυτή που μας καταβάλει.

Συχνοί πονοκέφαλοι ή στομαχόπονοι

Κάποιοι πόνοι αραιά και πού δεν είναι κάποιο θέμα, αν και τα συγκεκριμένα σημεία είναι από τα πρώτα που αντιδρούν σε συνθήκες άγχους. Έχει υπάρξει περίπτωση ατόμου που ανέφερε ότι τον έπιανε ένας οξύς πόνος στο στομάχι κάθε Κυριακή βράδυ, όταν σκεφτόταν πως έπρεπε να πάει στη δουλειά!

Πιασμένο κορμί

Το να δουλεύεις κάπου που δε σου αρέσει και δεν περνάς καλά, μπορεί να σου προκαλέσει ένα αίσθημα σαν να πολεμάς καθημερινά με ένα …θηρίο χωρίς όμως να κουνήσεις το δαχτυλάκι σου! Είναι λοιπόν λογικό να νιώθεις πιάσιμο στους μυς χωρίς να καταλαβαίνεις το γιατί. Οι νευρώνες μας είναι μέσα στην τσίτα για να… μας προστατεύσουν!

Αϋπνίες

Συνήθως, το πρώτο σύμπτωμα πως κάτι σοβαρό μας απασχολεί είναι οι αϋπνίες. Μήπως το μυαλό σου τρέχει και δεν μπορείς να κοιμηθείς; Ή μήπως ξυπνάς μέσα στη νύχτα ξαφνικά, σκέφτεσαι όσα σε απασχολούν και δεν μπορείς να αποκοιμηθείς ξανά; Τότε ήρθε η ώρα να δώσεις σημασία σε αυτό το σύμπτωμα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

five × three =