αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΑυτή η 41χρονη έβαλε σε εφαρμογή την ιδέα της και βγάζει 125.000 δολάρια τον χρόνο. Ξεκίνησε με μηδέν κεφάλαια

Αυτή η 41χρονη έβαλε σε εφαρμογή την ιδέα της και βγάζει 125.000 δολάρια τον χρόνο. Ξεκίνησε με μηδέν κεφάλαια

Η Becky Powell ξοδεύει 10 ώρες την εβδομάδα, κατά μέσο όρο, φτιάχνοντας ψηφιακά φύλλα εργασίας για να αγοράσουν οι συνάδελφοί της. Η 41χρονη νηπιαγωγός στις ΗΠΑ, έβγαλε 125.500 δολάρια πέρυσι, σύμφωνα με έγγραφα που εξετάστηκαν από το CNBC. Δημοσιεύει τα ψηφιακά φύλλα εργασίας — σχεδιασμένα για να βοηθήσουν στη διδασκαλία των νεαρών μαθητών — στο ηλεκτρονικό της κατάστημα στην πλατφόρμα Teachers Pay Teachers, ένα marketplace τύπου Etsy.

Το κατάστημα της, Sight Word Activities, διαθέτει επί του παρόντος 427 διαφορετικές καταχωρίσεις. Θα βρεις από δωρεάν λήψεις έως ένα πακέτο 20 φύλλων προς $30.

Η 41χρονη έβαλε σε εφαρμογή την ιδέα της πριν μερικά χρόνια. Και τώρα βγάζει ένα πολύ καλό εισόδημα.

Δεν χρειάζεται να ξοδέψετε χρήματα για να ξεκινήσετε, σημειώνει η ίδια: Το Teachers Pay Teachers έχει δωρεάν και επί πληρωμή πακέτα για πωλητές. Οι “βασικοί πωλητές” διατηρούν το 55% των πωλήσεών τους, ενώ οι “πωλητές premium” πληρώνουν 59,95 $ ετησίως για να διατηρήσουν το 80% των πωλήσεών τους.

Η 41χρονη πληρώνει αυτή τη συνδρομή, όπως και ο σύζυγός της — μηχανικός υπολογιστών πλήρους απασχόλησης που διαχειρίζεται ένα άλλο κατάστημα στο Teachers Pay Teachers, που ονομάζεται Editable Activities. Το κατάστημά του απέφερε επιπλέον 51.800 $ πέρυσι και η τεχνογνωσία του στο SEO βοήθησε την Powell να απογειώσει το κατάστημά της, λέει.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Στεύη Λιακοπούλου δουλεύει για εταιρία στην Αγγλία από το σπίτι της στην Αθήνα. Στα ωράρια που θέλει

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four × three =