αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤέσσερις κλισέ φράσεις που χρησιμοποιεί κάποιος για να σου κάνει τον καλό. Αλλά είναι ψεύτικος

Τέσσερις κλισέ φράσεις που χρησιμοποιεί κάποιος για να σου κάνει τον καλό. Αλλά είναι ψεύτικος

Υπάρχουν φράσεις που χρησιμοποιούν ψεύτικοι άνθρωποι για να σε γοητεύσουν. Αυτές οι λέξεις μπορεί να ακούγονται απίστευτα γνήσιες, επομένως είναι σημαντικό να εξοικειωθείτε με μερικές από αυτές τις δηλώσεις για τη δική σας προστασία.

Πρέπει να ακούσετε προσεκτικά τις λέξεις που βγαίνουν από το στόμα των ανθρώπων. Παρακολουθήστε τη γλώσσα του σώματός τους και το χαμόγελό τους. Με τον καιρό, θα μπορείτε να διακρίνετε το πραγματικό πρόσωπο πίσω από την πρόσοψη. Οι φράσεις που χρησιμοποιούν οι ψεύτικοι άνθρωποι έχουν πολλές μορφές, οπότε εδώ είναι μερικά παραδείγματα:

1. «Μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι»

Εδώ υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να ΜΗΝ του αρέσει ο τρόπος που σκέφτεστε. Έχει άλλους σκοπούς. Οι περισσότεροι άνθρωποι που τους αρέσει πραγματικά ο τρόπος που λειτουργεί το μυαλό σας δεν θα το έλεγαν έτσι. Είναι απλώς μια αόριστη δήλωση που σε αφήνει να αισθάνεσαι σύγχυση.

2. «Μισώ το δράμα»

Συνήθως, όταν κάποιος δηλώνει ότι μισεί το δράμα, είναι ο πρώτος που… προκαλεί δράμα. Και το ξέρει αυτό. Ξέρει ότι είναι πιθανώς η αιτία για οποιοδήποτε δραματικό γεγονός συμβαίνει, για γκρίνιες και παράπονα, και απλώς προσπαθούν να απαλλαγούν από την ευθύνη.

Θα δείτε μια σαφή σύνδεση μεταξύ του ρόλου τους σε ορισμένα γεγονότα και της παρορμητικής χρήσης αυτής της φράσης.

3. «Απλά έκανα πλάκα»

Πολύ συχνό επίσης. Ναι, όλοι μπορούμε να αστειευόμαστε με φίλους και να τους πειράζουμε. Αλλά εδώ είναι το σημαντικό: Οι ψεύτικοι άνθρωποι χρησιμοποιούν επίσης αυτή τη φράση για να εξομαλύνουν τις προηγούμενες προσβλητικές τους δηλώσεις.

Για παράδειγμα, ας πούμε ότι ένας «φίλος» σας προσβάλλει. Λοιπόν, μόλις δει ότι σε προσέβαελε, θα να λέει ότι έκανε πλάκα. Αλλά μάντεψε: Δεν ήταν αστείο, και εννοούσε κάθε λέξη.

4. «Να κανονίσουμε να βγούμε κάποια στιγμή»

Αν δείτε έξω κάποιον που γνωρίζετε και σας πει αυτό, απλά να ξέρετε ότι μπορεί να μην είναι γνήσια επιθυμία. Είναι άλλη μια από τις τυπικές φράσεις που χρησιμοποιούν οι ψεύτικοι άνθρωποι.

Οι ψεύτικοι άνθρωποι θα συμπεριφέρονται σαν να θέλουν να περάσουν χρόνο μαζί σας, αλλά στην πραγματικότητα, κάνουν μια… παράσταση για όλους τους άλλους. Πιθανότατα, και αυτές οι πιθανότητες είναι καλές, δεν θα έρθουν ποτέ ξανά σε επαφή μαζί σας μέχρι να τους δείτε ξανά δημόσια.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

two × two =