αρχικηVIRALΤέσσερα «αθόρυβα» σημάδια που δείχνουν ότι ένα άτομο σε αντιπαθεί, ακόμα κι αν δεν στο λέει ανοιχτά

Τέσσερα «αθόρυβα» σημάδια που δείχνουν ότι ένα άτομο σε αντιπαθεί, ακόμα κι αν δεν στο λέει ανοιχτά

Όλοι κατά καιρούς σκεφτόμαστε το αν μας συμπαθεί ένα άτομο ή όχι. Αλλά μερικές φορές, οι άνθρωποι είναι καλοί στο να κρύβουν τα αληθινά τους συναισθήματα και μπορεί να είναι δύσκολο να δούμε αν μας συμπαθούν πραγματικά ή αν είναι απλώς ευγενικοί.

Ευτυχώς, υπάρχουν ανεπαίσθητα σημάδια που μπορούν να αποκαλύψουν τις αληθινές προθέσεις κάποιου.

Σε αυτό το άρθρο, θα δούμε 4 σημάδια που μπορεί να υποδεικνύουν ότι κάποιος κρυφά σας αντιπαθεί:

1) Σπάνια είναι οι πρώτοι που ξεκινούν επαφή

Ένα από τα πιο ενδεικτικά σημάδια ότι κάποιος μπορεί να μην είναι… ο μεγαλύτερος θαυμαστής σας είναι η απροθυμία του να ξεκινήσει επαφή.

Οι άνθρωποι είναι κοινωνικά πλάσματα. Όταν μας αρέσει κάποιος, συνήθως θέλουμε να αλληλεπιδράσουμε μαζί του, είτε ξεκινώντας μια συζήτηση, είτε προσκαλώντας τον σε παρέα, είτε στέλνοντας ένα φιλικό μήνυμα.

Ωστόσο, όταν κάποιος κρυφά σας αντιπαθεί, συχνά αποφεύγει να επικοινωνήσει πρώτος.

Μπορεί να διαπιστώσετε ότι είστε πάντα αυτός που ξεκινά μια συζήτηση ή κάνει σχέδια. Αυτό μπορεί να είναι ένα σημάδι των αληθινών του συναισθημάτων.

Μην ξεχνάτε, ο καθένας είναι διαφορετικός και μερικοί άνθρωποι είναι από τη φύση τους πιο συγκρατημένοι. Αλλά αν αυτή η συμπεριφορά είναι συνεπής και σε συνδυασμό με άλλα σημάδια σε αυτήν τη λίστα, θα μπορούσε να είναι μια ”κόκκινη σημαία”.

2) Η γλώσσα του σώματός τους

Η γλώσσα του σώματος μπορεί να είναι ένας ισχυρός δείκτης των αληθινών συναισθημάτων κάποιου, ακόμα και όταν τα λόγια του λένε κάτι διαφορετικό.

Αν κάποιος είναι «παγωμένος» ίσως κάτι δεν πάει καλά. Μπορεί να στρέφει το σώμα του μακριά σου, να αποφεύγει την οπτική επαφή και σπάνια να χαμογελά ειλικρινά όταν αλληλεπιδράτε.

Παρά τα θετικά λόγια του, η γλώσσα του σώματός του λέει… μια διαφορετική ιστορία.

3) Φαίνονται αδιάφοροι για τις ιστορίες σας

Όλοι αγαπούν έναν καλό ακροατή, σωστά; Όταν κάποιος ενδιαφέρεται πραγματικά για εσάς, θα δείξει ενθουσιασμό για τις ιστορίες και τις εμπειρίες σας. Από την άλλη πλευρά, αν παρατηρήσετε ότι ένα άτομο δείχνει συνεχώς έλλειψη ενδιαφέροντος για αυτά που έχετε να πείτε, μπορεί να είναι ένα σημάδι ότι κρυφά σας αντιπαθεί.

Τέτοια άτομα, μπορεί να ελέγχουν συνεχώς το τηλέφωνό τους, να διακόπτουν με άσχετα θέματα ή να μην κάνουν follow-up ερωτήσεις σχετικά με αυτά που λέτε.

4) Σε αποφεύγουν σε κοινωνικές καταστάσεις

Οι κοινωνικές καταστάσεις μπορούν να αποκαλύψουν πολλά για το πώς νιώθει κάποιος για εσάς. Εάν κάποιος κρυφά σας αντιπαθεί, μπορεί να κάνει τα πάντα για να αποφύγει να περάσει χρόνο μαζί σας σε ομαδικό περιβάλλον.

Μπορεί να επιλέξουν μια θέση μακριά από εσάς, να συζητήσουν με όλους εκτός από εσάς ή ακόμα και να φύγουν από το δωμάτιο όταν μπείτε. Αυτό το είδος συμπεριφοράς μπορεί να υποδηλώνει ότι δεν νιώθουν άνετα μαζί σας ή ότι προτιμούν να μην αλληλεπιδρούν μαζί σας.

Μπορεί να είναι επώδυνο να συνειδητοποιείς ότι κάποιος σε αποφεύγει.

Αλλά η κατανόηση αυτού του σημαδιού μπορεί να σας βοηθήσει να κατανοήσετε τη συμπεριφορά τους και να καθοδηγήσετε τις μελλοντικές σας αλληλεπιδράσεις μαζί τους. Πρέπει να σέβεστε τον εαυτό σας και να αποφύγετε να σπαταλάτε χρόνο και ενέργεια σε άτομα που δεν σας συμπαθούν ή δεν κάνουν προσπάθεια να έρθουν κοντά σας.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

15 − 3 =