αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ συμβουλή του CEO του Linkedin: Μην αφήνετε τις συμβουλές των άλλων να καθορίζουν τις αποφάσεις σας

Η συμβουλή του CEO του Linkedin: Μην αφήνετε τις συμβουλές των άλλων να καθορίζουν τις αποφάσεις σας

Η λήψη επαγγελματικών αποφάσεων μπορεί να είναι δύσκολη. Το να διαλέξετε μεταξύ της διαίσθησής σας και των συμβουλών που λαμβάνετε από άτομα που εμπιστεύεστε μπορεί να είναι… πιο δύσκολη διαδικασία.

Για όποιον βρίσκεται σε μια τέτοια κατάσταση, ο Διευθύνων Σύμβουλος του LinkedIn Ryan Roslansky έχει μερικές συμβουλές.

«Να είστε σε θέση να ζυγίζετε τις απόψεις πολλών διαφορετικών ανθρώπων, αλλά στο τέλος της ημέρας, πρέπει να έχετε τη δική σας πεποίθηση και να παίρνετε αποφάσεις μόνοι σας», είπε ο Roslansky κατά τη διάρκεια ενός podcast επεισόδιο του “The Path”.

«Πρέπει να ξέρεις τι είναι σωστό, πρέπει να νοιάζεσαι για το σωστό, να παθιάζεσαι με αυτό που είναι σωστό», πρόσθεσε.

«Και αν πρόκειται να βγάλεις τον εαυτό σου εκεί έξω και να αποφασίσεις να βουτήξεις στο πλήθος, θα πρέπει να είναι επειδή το θέλεις… όχι επειδή κάποιος άλλος σου λέει να το κάνεις».

Με άλλα λόγια, εμπιστευτείτε το ένστικτό σας και κάντε την καλύτερη επιλογή για τον εαυτό σας. Αυτό μπορεί να είναι πιο εύκολο να ειπωθεί παρά να γίνει: Το 59% των ανθρώπων αντιμετώπιζαν διλήμματα απόφασης περισσότερες από μία φορές κάθε μέρα, σύμφωνα με μια πρόσφατη έκθεση της Oracle, στην οποία συμμετείχαν περισσότεροι από 14.000 υπαλλήλους και ηγέτες επιχειρήσεων σε 17 χώρες.

Το 74% των ερωτηθέντων είπε επίσης ότι ο αριθμός των αποφάσεων που παίρνουν κάθε μέρα έχει δεκαπλασιαστεί τα τελευταία τρία χρόνια και το 86% είπε ότι οι έμπιστοι φίλοι και οι διαδικτυακοί πόροι απλώς κάνουν τις επιλογές τους… πιο περίπλοκες.

Γι’ αυτό είναι τόσο σημαντικό να ακούς στη διαίσθησή σου, λέει ο CEO.

«Λάβετε ο,τι έχουν οι άλλοι να σας δώσουν, λάβετε ό,τι λένε όλοι και έχετε επίγνωση της κατάστασης γύρω σας», είπε ο Roslansky. «Αλλά πρέπει να πας σύμφωνα με την δική σου καρδιά όταν παίρνεις μια απόφαση», καταλλήγει.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέσσερα «αθόρυβα» σημάδια που δείχνουν ότι ένα άτομο σε αντιπαθεί, ακόμα κι αν δεν στο λέει ανοιχτά

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

ten + 18 =