αρχικηVIRALΣε εμπορικό πλοίο του εφοπλιστή Χάρη Βαφειά ταξιδεύει ο πρώην «survivor» Τζέιμς Καφετζής. Και ανεβάζει βίντεο στο TikTok

Σε εμπορικό πλοίο του εφοπλιστή Χάρη Βαφειά ταξιδεύει ο πρώην «survivor» Τζέιμς Καφετζής. Και ανεβάζει βίντεο στο TikTok

«Μπαρκαρα σε καράβι του Βαφειά!». Αυτό λέει σε βίντεο που ανέβασε στο TikTok, ο πρώην παίχτης του Survivor, Τζέιμς Καφετζής. Το πως βρέθηκε εκεί είναι «μεγάλη ιστορία» όπως σημειώνει αρχικά. Σε επόμενο μίνι βίντεο πάντως, λέει ότι κάνει… οτοστόπ για να πάει στη Σουηδία.

Στα βίντεο που έχει ανεβάσει ο ίδιος, τον βλέπουμε πάνω σε ένα πλοίο LPG του εφοπλιστή Χάρη Βαφειά να ταξιδεύει στην Βαλτική θάλασσα.

Μάλιστα, μιλώντας προς τους 82 χιλ. followers που διαθέτει στο TikTok, τους ζητά να του πουν τι άλλο θα ήθελαν να τους δείξει από το συγκεκριμένο ταξίδι.

Προς το παρόν, βλέπουμε τον Τζέιμς να παρουσιάζει διάφορους χώρους του πλοίου. Ενώ μιλά και για τις συνθήκες διαμονής στο πλοίο, δείχνοντας εντυπωσιασμένος. Ενδεικτικά αναφέρει ότι οι καμπίνες είναι πολύ ωραίες, το φαγητό επίσης, ενώ εντύπωση του έκανε το μπάνιο και η πίεση του νερού, η οποία όπως αυτός λέει είναι καλύτερη… και από του σπιτιού του. Λέει επίσης ότι είναι μία δύσκολη δουλειά, αλλά με καλές οικονομικές απολαβές.

>>Θυμηθείτε και το άρθρο: Χ. Βαφειάς: Κάποιοι λένε δεν βρίσκουν δουλειές. Ελάτε στα καράβια με μισθούς έως 15.000 ευρώ καθαρά (ΒΙΝΤΕΟ).

@jamie.kaf

Μπαρκαρα σε καραβι του Βαφειά! #mpesfy #mpesfygamw

♬ original sound – James Kafetzis

@jamie.kaf

Replying to @Thanasis Christodoulakis #mpesfy #mpesfygamw

♬ original sound – James Kafetzis

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eleven + nine =