αρχικηVIRALΠόσο κοστίζει να κάνεις τον γύρο του κόσμου με μία πολυτελή κρουαζιέρα

Πόσο κοστίζει να κάνεις τον γύρο του κόσμου με μία πολυτελή κρουαζιέρα

Η νέα τάση στις κρουαζιέρες περιλαμβάνει πολλά παραπάνω από μια βόλτα… μιας εβδομάδας. Οι παγκόσμιες κρουαζιέρες προσφέρουν στους επισκέπτες μια μοναδική στη ζωή τους ευκαιρία να κάνουν τον γύρο του πλανήτη, να δουν μερικά από τα πιο διάσημα αξιοθέατα του κόσμου και να ανακαλύψουν διαφορετικούς πολιτισμούς σε ένα επικό ταξίδι διάρκειας τριών έως τεσσάρων μηνών.

Οι περισσότερες παγκόσμιες κρουαζιέρες πραγματοποιούνται από τον Ιανουάριο έως τον Απρίλιο, που γενικά δεν υπάρχει μεγάλη ζήτηση στα ταξίδια. Συνήθως τα δρομολόγια ακολουθούν έναν δυτικό περίπλου που καλύπτει τη Μεσόγειο, την Καραϊβική, την Αυστραλία και την Ασία, συμπεριλαμβανομένων των διελεύσεων από τα κανάλια του Σουέζ και του Παναμά, αλλά υπάρχουν κι άλλες διαδρομές.

Και στην περίπτωση που σας φαίνεται ακριβή μια τόσο μεγάλη κρουαζιέρα, υπάρχουν εταιρείες που πωλούν και μικρότερα τμήματα των παγκόσμιων δρομολογίων τους, προσφέροντας μια γεύση από μεγαλύτερες διακοπές κρουαζιέρας.

Λόγω των πολύπλοκων δρομολογίων, της μεγάλης διάρκειας και των υψηλών τιμών των εισιτηρίων, οι παγκόσμιες κρουαζιέρες γίνονται ανάρπαστες πολύ νωρίς. Ως εκ τούτου, ορισμένες από τις πιο δημοφιλείς εταιρείες κρουαζιέρας στον κόσμο έχουν ανακοινώσει ήδη τα δρομολόγια 2025 και πολλά από αυτά πωλούνται ήδη αρκετά ακριβά.

Η MSC Cruises -και το δρομολόγιο με τις 116 διανυκτερεύσεις- είναι από τις δημοφιλείς εταιρείες στον χώρο. Οι στάσεις με διανυκτέρευση σε μερικούς από τους πιο επιθυμητούς προορισμούς πόλεων στον κόσμο και οι διεξοδικές εξερευνήσεις της Νότιας Αμερικής, της Αυστραλίας και της Νέας Ζηλανδίας συγκαταλέγονται στα σημαντικότερα σημεία του δρομολογίου που γίνεται ανάρπαστο.

Το ταξίδι θα διαρκέσει από τις 4 Ιανουαρίου έως τις 30 Απριλίου και ξεκινά και καταλήγει στην Τσιβιταβέκια, το λιμάνι της Ρώμης στην Ιταλία. Η Γένοβα, η Μασσαλία και η Βαρκελώνη είναι εναλλακτικά σημεία εκκίνησης και τερματισμού. Για τον λόγο αυτόν και λόγω της ιταλικής κληρονομιάς της εταιρείας, η MSC Cruises προσφέρει μια κυρίως μεσογειακή εμπειρία όσον αφορά το φαγητό και την ψυχαγωγία.

Το μακρύ δρομολόγιο περιλαμβάνει επισκέψεις σε 50 προορισμούς σε 21 χώρες. Επτά στάσεις διανυκτέρευσης δίνουν στους επιβάτες περισσότερο χρόνο για να εξερευνήσουν επιλεγμένους προορισμούς, όπως το Ρίο ντε Τζανέιρο και το Μπουένος Άιρες.

Αν και σε καμία περίπτωση δεν είναι μικρό πλοίο, το MSC Magnifica είναι πολύ πιο συμπαγές από τα νεότερα μεγαθήρια της MSC. Η παγκόσμια κρουαζιέρα της MSC Cruises για το 2025 είναι διαθέσιμη από 17.179 δολάρια ανά άτομο και διανυκτερεύσεις στην Azamara.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

7 + four =