αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΠως ταξιδεύω σε όλο τον κόσμο και πληρώνομαι για αυτό: Μία digital νομάς παραθέτει 5 «μυστικά» που εφαρμόζει

Πως ταξιδεύω σε όλο τον κόσμο και πληρώνομαι για αυτό: Μία digital νομάς παραθέτει 5 «μυστικά» που εφαρμόζει

Η Lauren Carey είναι ψηφιακή νομάς από το 2016. Μέχρι σήμερα έχει ταξιδέψει σε 58 χώρες, ανάμεσα τους και η Ελλάδα. Η ίδια έχει το δικό της blog ενώ έχει καταφέρει να χτίσει και το δικό της κοινό στο Instagram όπου διαθέτει 92 χιλ. ακολούθους. Στο παρελθόν έχει μιλήσει και στο It’s Possible και μπορείτε να διαβάσετε όλη την συνέντευξη της εδώ.

Σε μια νέα της ανάρτηση στα social media, εξηγεί πως καταφέρνει να ταξιδεύει συνεχώς και να πληρώνεται για αυτό. Ενώ παράλληλα έχει καταφέρει να μειώσει τα έξοδα της για να είναι βιώσιμο το πλάνο. Όπως εξηγεί, πολύ συχνά την ρωτούν τι δουλειά κάνει, πως πληρώνονται όλα αυτά τα ταξίδια και αν πρέπει να είσαι πλούσιος για να κάνεις κάτι τέτοιο.

Έτσι λοιπόν η Carey παραθέτει τώρα 5 «μυστικά» που εφαρμόζει.

1. Μια remote δουλειά. Δεν κάνω διακοπές – όταν ταξιδεύω, πάντα δουλεύω ταυτόχρονα.

2. Έρευνα και ευελιξία. Χρησιμοποιώ ιστοσελίδες όπως το @skyscanner και ψάχνω ταξίδια «για παντού». Κοιτάζω έναν ολόκληρο μήνα για να βρω τις καλύτερες δυνατές προσφορές πτήσης.

3. Πόντοι πιστωτικής κάρτας. Έχω μια κάρτα @chasesapphire και την χρησιμοποιώ κυριολεκτικά για τα πάντα. Κερδίζω πόντους και εξαργυρώνω αυτούς τους πόντους για πτήσεις και ξενοδοχεία.

4. Συνεργασίες περιεχομένου. Ως δημιουργός περιεχομένου, δουλεύω συχνά με ξενοδοχεία, tourism boards, εστιατόρια κ.λπ. το οποίο βοηθά στην αντιστάθμιση ορισμένων από τα ακριβότερα έξοδα.

5. Housesitting. Ο αγαπημένος μου τρόπος να μένω δωρεάν σε προορισμούς και να προσέχω κατοικίδια αφού δεν είμαι έτοιμη να έχω το δικό μου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ελληνίδα που κάνει μπίζνες στη Ρουάντα

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

two × one =