αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΠοια εταιρία μπήκε σε αυτά τα νέα γραφεία στην Αθήνα (ΦΩΤΟ)

Ποια εταιρία μπήκε σε αυτά τα νέα γραφεία στην Αθήνα (ΦΩΤΟ)

Η STIRIXIS Group, η κορυφαία εταιρεία συμβουλευτικής και σχεδιασμού, ανακοίνωσε τη μετακόμισή της στη νέα, στρατηγικά σχεδιασμένη έδρα της στην Αθήνα. Αυτή η κίνηση αντανακλά τη δέσμευση της εταιρείας στον σχεδιασμό και την υλοποίηση χώρων που δημιουργούν Πραγματική Ευημερία (True Prosperity) για τις επιχειρήσεις καθώς και για τους ανθρώπους τους. Ο νέος χώρος ενισχύει την παραγωγικότητα και τη δημιουργικότητα, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει ένα εμπνευσμένο περιβάλλον εργασίας.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της STIRIXIS Group, κ. Αλέξανδρος Αθανασούλας, δήλωσε: «Η μετακόμιση στα νέα μας γραφεία αποτελεί ένα σημαντικό ορόσημο για την εταιρεία μας. Είναι η απόδειξη της αφοσίωσής μας στη δημιουργία αναβαθμισμένων και καινοτόμων εργασιακών περιβαλλόντων, με βάση όλες τις σύγχρονες τάσεις σχεδιασμού και ενσωμάτωσης τεχνολογίας, πράγμα το οποίο είναι ζωτικής σημασίας για την ευημερία και την αποδοτικότητα της ομάδας μας».

Η Αντιπρόεδρος και Εκτελεστική Διευθύντρια της STIRIXIS Group, κα. Έλενα Κυρνασίου-Αθανασούλα, δήλωσε: «Θέλω να εκφράσω τη βαθιά μου ευγνωμοσύνη προς την ομάδα μας και τους συνεργάτες μας για την ακούραστη προσπάθεια, τη δέσμευση και την εξαιρετική επαγγελματική αφοσίωση που επέδειξαν κατά τη διάρκεια του σχεδιασμού και της υλοποίησης της νέας μας έδρας. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω θερμά τους πελάτες μας για τη συνεχή εμπιστοσύνη τους σε εμάς, η οποία μας έχει επιτρέψει να αναπτυχθούμε και να γίνουμε η εταιρία που σήμερα είμαστε. Η νέα μας έδρα αντικατοπτρίζει την προσήλωσή μας στην αριστεία και την καινοτομία, αξίες που είναι θεμελιώδεις για την STIRIXIS Group».

Τα νέα γραφεία της STIRIXIS Group είναι σχεδιασμένα με βάση τις αρχές του Συστημικού Σχεδιασμού, χρησιμοποιώντας προηγμένες τεχνολογίες και βιώσιμες πρακτικές. Το έργο αναμένεται να λάβει πιστοποίηση BREEAM με βαθμολογία ‘Very Good’. Το BREEAM είναι το διεθνώς αναγνωρισμένο σύστημα αξιολόγησης, διαβάθμισης και πιστοποίησης οικολογικών κτιρίων.

Η STIRIXIS Group, με την εμπειρία από περισσότερα από 800 έργα σε 29 χώρες, συνεχίζει να είναι πρωτοπόρος στον τομέα της, προσφέροντας καινοτόμες λύσεις και ανεξάντλητη δημιουργικότητα στους πελάτες της. Η νέα της έδρα είναι ένα ακόμη βήμα προς την επίτευξη του στόχου της για τη δημιουργία Αληθινής Ευημερίας για όλους τους συνεργάτες της.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

6 + 17 =