αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΗ Apple λανσάρει την εφαρμογή Apple Sports- Θα βλέπεις live σκορ και αποδόσεις στοιχήματος

Η Apple λανσάρει την εφαρμογή Apple Sports- Θα βλέπεις live σκορ και αποδόσεις στοιχήματος

Η Apple παρουσίασε μια νέα εφαρμογή για iPhone, το Apple Sports. Η εφαρμογή αυτή προσφέρει στατιστικά στοιχεία σε πραγματικό χρόνο για διάφορα μεγάλα πρωταθλήματα, ακόμα και σε κλειδωμένη οθόνη.

Συγκεκριμένα, το Apple Sports παρέχει δωρεάν σκορ αγώνων σε πραγματικό χρόνο, πληροφορίες λεπτό προς λεπτό. Ακόμη, προσφέρει λεπτομέρειες σύνθεσης ομάδων, ακόμη και αποδόσεις στοιχημάτων σε απευθείας σύνδεση. Όλα αυτά οργανωμένα σε ένα καθαρό interface για τα παιχνίδια που ενδιαφέρουν περισσότερο τον εκάστοτε χρήστη.

«Με την εφαρμογή Apple Sports, μπορείτε να βλέπετε αθλητικά σκορ, προγράμματα, στατιστικά και αποδόσεις στοιχημάτων σε πραγματικό χρόνο. Μπορείτε να προσαρμόσετε τον πίνακα αποτελεσμάτων σας και να συγχρονίσετε γρήγορα τις αγαπημένες σας ομάδες και πρωταθλήματα με την εφαρμογή Apple TV και την εφαρμογή Apple News μέσω του My Sports» εξηγεί η εταιρία.

Λήψη της εφαρμογής Apple Sports

  1. Βεβαιωθείτε ότι το iPhone σας διαθέτει iOS 17.2 ή νεότερη έκδοση.

  2. Ανοίξτε το App Store και αναζητήστε το Apple Sports.

  3. Αγγίξτε το κουμπί «Λήψη».

  4. Κάντε διπλό κλικ στο πλαϊνό κουμπί στη δεξιά πλευρά του iPhone για να ολοκληρώσετε την αγορά σας. Αν χρησιμοποιείτε Face ID ή Touch ID για να ξεκλειδώσετε τη συσκευή σας, θα ρίξτε μια ματιά στη συσκευή σας ή αγγίξτε το κουμπί Αφετηρίας, για να γίνει έλεγχος ταυτότητας της λήψης. Ίσως χρειαστεί να εισαγάγετε το συνθηματικό του Apple ID για να ολοκληρώσετε τη λήψη.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

12 − 8 =