αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΠέντε σημάδια που δείχνουν ότι ένα άτομο στον κύκλο σου θέλει να αποτύχεις

Πέντε σημάδια που δείχνουν ότι ένα άτομο στον κύκλο σου θέλει να αποτύχεις

Οι φιλίες είναι σημαντικές για τη γενική υγεία και την ευημερία σας. Αλλά να είστε προσεκτικοί. Οι φίλοι στον κοινωνικό σας κύκλο μπορεί να εύχονται κρυφά… την αποτυχία σας στη ζωή. Υπάρχουν κακοί άνθρωποι μεταξύ των φίλων σας;

Ναι, υπάρχουν και εκείνοι οι φίλοι που προσποιούνται ότι σας συμπαθούν και εν τω μεταξύ ελπίζουν κρυφά ότι θα αποτύχετε.

Λοιπόν, ποια είναι μερικά από τα σημάδια που αποκαλύπτουν ότι ένα άτομο δεν θέλει την επιτυχία σας;

1. Ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί

Δεν υπάρχει τίποτα κακό στο να είσαι λίγο ανταγωνιστικός με τους φίλους. Ωστόσο, αν έχετε κάποιον στον κοινωνικό σας κύκλο που ανταγωνίζεται συνεχώς εναντίον σας, πιθανότατα δεν θέλει να πετύχετε στη ζωή. Δώστε προσοχή σε εκείνο το άτομο ή τα άτομα που προσπαθεί πάντα να υποβαθμίσει τα επιτεύγματά σας. Πραγματικά δεν θέλουν να κερδίσεις σε τίποτα.

2. Παραβιάζουν τα όριά σου

Οι φίλοι στον κοινωνικό σας κύκλο που έχουν κατά νου τα συμφέροντά σας, σέβονται τα όριά σας. Αλλά οι κακοί τύποι θα βρίσκουν πάντα τρόπους να τα σπάνε.

Για παράδειγμα, πιθανότατα έχετε όρια που περιστρέφονται γύρω από τα πρότυπα και την ηθική σας, και οι άνθρωποι που θέλουν κρυφά να αποτύχετε θα υπερβαίνουν συνεχώς αυτά τα όρια. Θυμήσου και το άρθρο: Πως να βάλεις τα όρια σου και να μην τα καταπατούν οι άλλοι- Εδώ είναι 5 τρόποι.

8. Ψέματα και κουτσομπολιό

Αν ανακαλύψετε ότι ένας φίλος στον κοινωνικό σας κύκλο διαδίδει κουτσομπολιά για εσάς, πιθανότατα είναι επειδή προσπαθούν να σας σαμποτάρουν. Δεν θέλουν να πετύχεις. Εάν τα καταφέρετε, θα είναι πιο δύσκολο να μιλήσουν αρνητικά για εσάς. Τις περισσότερες φορές, αυτοί που κουτσομπολεύουν, δείχνουν ένα ψεύτικο καλό πρόσωπο όταν βρίσκονται πρόσωπο με πρόσωπο μαζί σας. Και είναι έτοιμοι να πουν κάθε ψέμα.

4. Ενθάρρυνση της κακής συμπεριφοράς σου

Ας είμαστε ειλικρινείς, όλοι έχουμε ορισμένες κακές συμπεριφορές. Αλλά οι κακοπροαίρετοι τύποι ενθαρρύνουν την πιο σκοτεινή μας πλευρά, και αυτό συμβαίνει συνήθως για δύο λόγους: Οι αρνητικές μας ενέργειες είναι διασκεδαστικές και τους αρέσει να μας βλέπουν να πέφτουμε.

Σκεφτείτε αυτούς τους φίλους που σας αφήνουν να μεθάτε σε κάθε βραδινή έξοδο και δεν σας συμβουλεύουν κατάλληλα. Θέλουν το καλό σας;

5. Υποστήριξη; Ποια υποστήριξη;

Τα άτομα που έχουμε στον κύκλο μας, θέλουμε να μας υποστηρίζουν σε κάποιες καταστάσεις. Αν έχεις παρατηρήσει ότι ένα άτομο… εξαφανίζεται όποτε το χρειάζεσαι, ίσως κάτι δεν πάει καλά. Δεν είναι διατεθειμένος να σε βοηθήσει να πετύχεις τους στόχους σου. Και δεν είναι ιδιαίτερα ορεξάτος να ακούσεις τα άγχη και τα προβλήματα σου.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

seven + eighteen =