αρχικηVIRALΠέντε σημάδια που δείχνουν ότι ένα άτομο έχει αρχίσει να σε βαριέται

Πέντε σημάδια που δείχνουν ότι ένα άτομο έχει αρχίσει να σε βαριέται

Καθημερινά ερχόμαστε σε επαφή με διάφορα άτομα. Αλλά πως μπορούμε να καταλάβουμε αν οι άλλοι ενδιαφέρονται για αυτά που λέμε;

Εάν ο συνομιλητής σας δεν χασμουριέται μετά το δεύτερο λεπτό της συνομιλίας σας, ίσως ενδιαφέρεται πραγματικά. Ή απλά δεν παρατηρείτε άλλα σήματα που δείχνουν την επιθυμία κάποιου να «δραπετεύσει».

Τώρα θα δούμε λοιπόν 5 σημάδια που δείχνουν ότι ένα άτομο έχει αρχίσει να σε βαριέται.

1. Σύντομες απαντήσεις

Ένας βαριεστημένος συνομιλητής συνήθως απαντά εν συντομία ή επαναλαμβάνει τα ίδια πράγματα όπως “Εεεεεε”, “Ουάου!” και ”Εντάξει”. Απαντά κάποιος έτσι ακόμα και όταν προσπαθείς να τον κατηγορήσεις για κάτι ή να κάνεις διάλογο; Αυτό το άτομο βαριέται εξαιρετικά, λοιπόν.

2. Η ίδια έκφραση προσώπου

Μερικές φορές συμβαίνει ο συνομιλητής σας να μην βαριέται εσάς αλλά το θέμα της συνομιλίας σας. Πώς να καταλάβετε τι ακριβώς βαριέται κανείς; Εάν ο συνομιλητής έχει την ίδια έκφραση προσώπου, πείτε: “Λοιπόν, δεν θα σε κάνω να βαρεθείς” και μεταβείτε σε ένα ουδέτερο θέμα.

3. Τυχαίες ερωτήσεις

Εάν η ενόχληση έχει γίνει συντριπτική, ο συνομιλητής πιθανότατα θα σας κάνει απρόσμενες ερωτήσεις. Οι τυχαίες ερωτήσεις είναι ένα σίγουρο σημάδι πλήξης.

4. Καμία οπτική επαφή

Τα πράγματα είναι πολύ άσχημα αν το άτομο με το οποίο συζητάς δεν κοιτάζει καθόλου προς την κατεύθυνση σου και προσποιείται ότι διαβάζει μηνύματα κειμένου, αν και δεν υπήρχε ήχος ειδοποίησης.

5. Αποσπάται συνεχώς η προσοχή του

Συνέχεια του παραπάνω point. Αν κάποιος έχει αρχίσει να βαριέται μία συζήτηση, είναι πιθανό να… χαζεύει αλλού. Αν λοιπόν δεις ότι το άλλο άτομο τσεκάρει συνεχώς το κινητό του ή κοιτάει… στο διπλανό τραπέζι μιας καφετέριας, μάλλον δεν σε προσέχει και πολύ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 × one =