αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΠάνω από το 90% των εκατομμυριούχων έχτισαν τον πλούτο τους κάνοντας αυτά τα 5 πράγματα

Πάνω από το 90% των εκατομμυριούχων έχτισαν τον πλούτο τους κάνοντας αυτά τα 5 πράγματα

Οι εκατομμυριούχοι δεν είναι τόσο λίγοι όσο νομίζουμε. Μόνο στις ΗΠΑ, περίπου 20 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν αρκετά περιουσιακά στοιχεία για να ταιριάζουν με τον ορισμό, σύμφωνα με μια μελέτη του 2020 από την Credit Suisse.

Ο Chris Hogan, ραδιοφωνικός παρουσιαστής και συγγραφέας του βιβλίου «Everyday Millionaires», ερεύνησε πάνω από 10.000 από αυτά τα πλούσια άτομα για να ανακαλύψει το μυστικό της επιτυχίας τους. Έμαθε ότι οι περισσότεροι εκατομμυριούχοι δεν είναι όπως απεικονίζονται στην τηλεόραση.

«Πρόκειται για κανονικούς, εργατικούς, καθημερινούς ανθρώπους. Δεν είναι φανταχτεροί», εξηγεί. Οι περισσότεροι από αυτούς συσσώρευσαν τον πλούτο τους με την πάροδο του χρόνου παίρνοντας σοφές αποφάσεις, σύμφωνα με τον Hogan.

Η ύπαρξη μιας συγκεκριμένης νοοτροπίας συνέβαλε σχεδόν παγκοσμίως στην επιτυχία των εκατομμυριούχων, είπε ο Hogan. Διαπίστωσε ότι περίπου το 97% των εκατομμυριούχων που ερωτήθηκαν πίστευαν ότι είχαν τον έλεγχο της μοίρας τους. Αυτό είναι πολύ υψηλότερο από το 55% του γενικού πληθυσμού που ο Hogan βρήκε να έχει την ίδια άποψη.

Ρίξτε μια ματιά στο παρακάτω βίντεο του CNBC για να δείτε τις άλλες 4 πεποιθήσεις και πρακτικές που το 90%+ των εκατομμυριούχων εφαρμόζουν στα χρήματά τους.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

20 − five =