αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟ Founder & CEΟ του Innovate Israel έρχεται για ομιλία στη Θεσσαλονίκη- Που να κάνετε εγγραφή

Ο Founder & CEΟ του Innovate Israel έρχεται για ομιλία στη Θεσσαλονίκη- Που να κάνετε εγγραφή

Η Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας, το Elevate Greece, ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Ελλάδος και ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων διοργανώνουν ημερίδα με τίτλο “Open Innovation: the benefits of corporations to collaborate with startups” την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2023, 18:00 -19:30 στις εγκαταστάσεις της Αλεξάνδρειας Ζώνης Καινοτομίας Α.Ε., Φιλικής Εταιρείας 12 & Τσιμισκή.

Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης είναι ο Itai Green, Founder & CEO, Innovate Israel με στόχο να μεταφέρει την τεχνογνωσία του στις εταιρείες της επιχειρηματικής και καινοτομικής κοινότητας της ευρύτερης περιοχής της Θεσσαλονίκης για τον αποτελεσματικό τρόπο συνεργασίας των επιχειρήσεων με τις startups.

Όπως επισημαίνει και ο Itai Green:

«Σε έναν ταχέως μεταβαλλόμενο κόσμο, η ανοικτή καινοτομία είναι ο μοναδικός τρόπος για τους οργανισμούς να παραμείνουν στην αγορά και να βρίσκονται ένα βήμα μπροστά από τις εξελίξεις. Χωρίς τη συνεργασία με άλλα μέλη του οικοσυστήματος, συμπεριλαμβανομένων των ανταγωνιστών, των πανεπιστημίων και, ιδίως των startups, μια επιχείρηση θα οδηγηθεί μοιραία στην εξαφάνιση, όπως συνέβη σε άλλες που απέτυχαν να καινοτομήσουν και να υιοθετήσουν τις νέες τεχνολογίες. Το Ισραήλ είχε την τύχη να μάθει τους μηχανισμούς εφαρμογής του μοντέλου της ανοικτής καινοτομίας από τουλάχιστον 500 πολυεθνικές εταιρείες που τρέχουν προγράμματα καινοτομίας στο Ισραήλ. Για τις επιχειρήσεις είναι «τώρα ή ποτέ»! Είτε θα πρέπει να καινοτομούν είτε να πεθαίνουν».

Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Εγγραφές εδώ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 × 2 =