αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣΕΒ: «Business Day» στις εγκαταστάσεις της Μπάρμπα Στάθης. Με εκπροσώπους από startups

ΣΕΒ: «Business Day» στις εγκαταστάσεις της Μπάρμπα Στάθης. Με εκπροσώπους από startups

Εκπροσώπους από νεοφυείς επιχειρήσεις και ερευνητικά κέντρα υποδέχθηκε στις εγκαταστάσεις της η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ, στο πλαίσιο της εκδήλωσης «Business Day» που διοργανώθηκε από τον ΣΕΒ, με στόχο την άμεση διασύνδεση των επιχειρήσεων μελών του με το οικοσύστημα της καινοτομίας.

Το «Business Day» έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις της ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ, στην ΒΙ.ΠΕ. Θεσσαλονίκης στη Σίνδο, την Παρασκευή 5 Απριλίου 2024, σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία, με συμμετοχές από όλη την επικράτεια. Το «παρών» έδωσαν εκπρόσωποι από 15 startups και ερευνητικά κέντρα, που ασχολούνται με την παροχή καινοτόμων λύσεων υψηλής τεχνολογίας, με στόχο την αύξηση της παραγωγικότητας, τη βελτίωση της ποιότητας προϊόντων, την ενίσχυση της κυκλικής οικονομίας, καθώς και την ολιστική αναβάθμιση της διαδικασίας λήψης αποφάσεων.

Συγκεκριμένα συμμετείχαν οι εταιρείες: Tekmon, Satori Analytics, Seems, Greener than Green, Act4energy, Pobuca, Smart CV, EXMACHINA, Comidor, BIO2CHP, Dataphoria, Emphasis DigiWorld, People, e-Kinesis, Dataviva.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, πραγματοποιήθηκε επίσης ξενάγηση στην μονάδα παραγωγής καταψυγμένων της ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ, δίνοντας στους φιλοξενούμενους πλήρη εικόνα των δραστηριοτήτων της εταιρείας, καθώς και των πράσινων επενδύσεων που έχει ήδη υλοποιήσει. Παράλληλα, η συνδιαλλαγή με τα στελέχη της Διοίκησης της εταιρείας, έδωσε την ευκαιρία για γόνιμο διάλογο και ανταλλαγή απόψεων, καλλιεργώντας κατάλληλες συνθήκες για την ανάπτυξη αμοιβαία επωφελών συνεργασιών.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

five + sixteen =