αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟ επιχειρηματίας και ηθοποιός Kevin Hart έδωσε την συμβουλή επιτυχίας του: Το χιούμορ

Ο επιχειρηματίας και ηθοποιός Kevin Hart έδωσε την συμβουλή επιτυχίας του: Το χιούμορ

Οι περισσότεροι γνωρίζουν τον Kevin Hart ως ηθοποιό. Αλλά έχει επίσης μια αλυσίδα εστιατορίων, μια μάρκα τεκίλα και μια εταιρεία ψυχαγωγίας και παραγωγής που ονομάζεται HartBeat.

Το μοναδικό συνδετικό μεταξύ όλων τους και το «μυστικό όπλο» της επιτυχίας του, το οποίο ο 44χρονος είπε σε ένα μάθημα MasterClass που δημοσιεύτηκε πρόσφατα: Η δύναμη του χιούμορ. «Το χιούμορ έχει λειτουργήσει σαν το κύριο κλειδί σε κάθε πόρτα που έχω [περάσει]», είπε. «Υπάρχει χιούμορ σε όλα, αν επιλέξετε να το βρείτε».

Στο χώρο εργασίας, αυτό μπορεί να σημαίνει να γελάσετε με ένα ανόητο λάθος  σας ή να ξεκινήσετε μια μεγάλη παρουσίαση με αστείο για να ρίξετε την πίεση. Σε πολύ πιο δύσκολες στιγμές, το χιούμορ είναι εξίσου πολύτιμο, σημείωσε.

«Στις πιο σκοτεινές σου στιγμές, πρέπει να βρεις το φως. Και ξεκινά από τον εαυτό σου», είπε. «Αν παίρνεις τον εαυτό σου πολύ στα σοβαρά, αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα. Όταν μπορείς να ξεκινήσεις από εκεί, καταρρίπτοντας τον εαυτό σου, είναι εύκολο να καταλάβεις πώς όλα τα άλλα μπορούν να αναλυθούν».

«Αν μπορείτε να βρείτε ένα γέλιο, όλα θα είναι καλύτερα», πρόσθεσε. «Γελάστε με όλα».

Το χιούμορ δεν αναγνωρίζεται πάντα ως μια σημαντική soft δεξιότητα, αλλά η έρευνα δείχνει ότι το να κάνεις τους άλλους να γελούν μπορεί να αυξήσει τη θέση και την επιτυχία σου στην εργασία. Το γέλιο μπορεί να ενισχύσει σημαντικά την παραγωγικότητά σας, είπε ο Daniel Sgroi, καθηγητής οικονομικών στο Πανεπιστήμιο του Warwick του Ηνωμένου Βασιλείου, στο CNBC το 2021.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

19 + 1 =