αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΟι δοκιμασίες στις οποίες αντέχουν τα smartphones της Vivo- Το νερό, η σκόνη και οι θερμοκρασίες έως 50°C

Οι δοκιμασίες στις οποίες αντέχουν τα smartphones της Vivo- Το νερό, η σκόνη και οι θερμοκρασίες έως 50°C

Η αξιοπιστία της κατασκευής των σημερινών smartphones αποτελεί βασικό ζητούμενο για τους καταναλωτές, οι οποίοι αναζητούν σε κάθε αγορά καινούριας συσκευής τον ιδανικό ‘’gadgetικό σύμμαχο’’, ανθεκτικό σε οποιαδήποτε συνθήκη της καθημερινής τους ζωής. Η vivo πιστή στις αξίες που πρεσβεύει, έχει αποδείξει και συνεχίζει να δεσμεύεται για την κατασκευή αποδοτικών και ανταγωνιστικών smartphone, σε όποια κατηγορία κι αν κινείται.

Με δυνατό της χαρτί τα απίστευτα φωτογραφικά Specs, ακόμη και στη μεσαία κατηγορία, χαρακτηριστικό που δεν συναντάει κάποιος συχνά φροντίζει, ώστε οι χρήστες να έχουν εκπτώσεις στην τσέπη τους και παράλληλα  να στοχεύουν στην ποιότητα του κινητού τους.   Η midrange σειρά V της vivo είναι η απόδειξη σε αυτό, συνδυάζοντας ποιότητα και ανθεκτικότητα! Με γνώμονά της τη  σημασία της «χρήσης στην καθημερινότητα» και της έκθεσης των smartphone σε αντίξοες συνθήκες, η vivo καταφέρνει να εγγυηθεί αξιοπιστία, σταθερότητα και ανθεκτικότητα, χάρη στους εργαστηριακούς ελέγχους, στους οποίους υποβάλλει τις συσκευές της κατά την εργαστηριακή τους δοκιμή.

Η αξιοπιστία των vivo smartphones ξεκινάει από την… οθόνη!

Ως σύγχρονοι χρήστες της τεχνολογίας και λάτρεις των smartphones, γνωρίζουμε ότι, η βασική αιτία αντικατάστασης μίας συσκευής, ίσως και πρόωρης, αποτελεί η εσφαλμένη χρήση, που οδηγεί σε πολλαπλές ζημιές στην οθόνη του κινητού. Μάλιστα, μπορεί να κατανοούμε ένα μέρος των βλαβών που προκαλούνται, ωστόσο τις περισσότερες φορές η ζημιά στα εσωτερικά συστήματα είναι πιο επιζήμια και δεν καλύπτεται με μία αλλαγή οθόνης, αφού πολλές φορές δεν συμφέρει οικονομικά.

Ο κορυφαίος κατασκευαστής smartphone της Κίνας, η vivo φροντίζει να υποβάλλονται όλα τα smartphones σε εργαστηριακές δοκιμές κατά την δοκιμαστική παραγωγή τους, θέτοντας τα σε αντίξοες για μια συσκευή συνθήκες, όπως νερό και σκόνη, δοκιμάζοντας την ανθεκτικότητά τους. Παράλληλα,  ελέγχεται η αντοχή τους σε περιπτώσεις πτώσης, ο οποίος θεωρείται ως ο βασικός λόγος πρόκλησης γρατζουνιών, ραγισμάτων και σπασιμάτων στην οθόνη. Με τις συσκευές της σειράς V, οι καταναλωτές θα νιώθουν ασφαλείς και σίγουροι, όσον αφορά την ανθεκτικότητα, χάρη στη χρήση προηγμένου γυαλιού οθόνης, φτιαγμένο από τους κορυφαίους κατασκευαστές στις τεχνολογίες οθόνης παγκοσμίως.

Η vivo εκτελεί ολοκληρωμένες δοκιμές αντοχής στην αξιοπιστία συσκευών και εξαρτημάτων που εξετάζουν την περιβαλλοντική ανοχή, τη στεγανοποίηση, τη μηχανική αντοχή, τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις, την αντοχή στις πτώσεις, τη γήρανση και την ασφάλεια. Eπίσης, οι δοκιμές αυτές περιλαμβάνουν δοκιμές ανθεκτικότητας του περιβλήματος σε καθημερινές γρατζουνιές, με τη πτώση έως και 32.000 φορές για την προσομοίωση κρούσεων από κάθε γωνία. Ως αποτέλεσμα αυτής της επιμελούς διαδικασίας, η vivo μείωσε το ποσοστό των ραγισμένων οθονών κατά 70% – αυξάνοντας σε μεγάλο ποσοστό  τη διάρκεια ζωής του προϊόντος και εξασφαλίζοντας μεγαλύτερη αξιοπιστία χρήσης και ασφάλειας για τους χρήστες.

Λειτουργικότητα και ανθεκτικότητα «παντός καιρού»

Στο ερώτημα «Πόσο ανθεκτικές είναι οι συσκευές της vivo σε συνθήκες, όπως το νερό, η σκόνη και οι ακραίες θερμοκρασίες;» η απάντηση είναι παραπάνω από… θετική και πιστοποιημένη με IP! Κατά την διάρκεια της ζωής του, ένα smartphone έρχεται αντιμέτωπο με πιτσιλιές νερού, σκόνη, ακραία ζέστη και κρύο. Για όσους δεν θέλουν πλέον να ανησυχούν, οι εξέλιξεις σε τεχνολογικό επίπεδο διασφαλίζουν ότι ακόμη και οι mid-range συσκευές της vivo είναι αξιόπιστες και για μακροπρόθεσμη χρήση, ώστε να αντέχουν στις καθημερινές απαιτήσεις και να παρέχουν μια ξέγνοιαστη χρήση στην καθημερινή ζωή. Με αυτό τον τρόπο  τα σύγχρονα μοντέλα της σειράς vivo V διαθέτουν πιστοποίηση νερού IP54, ενώ ταυτόχρονα εγγυώνται αντοχή και στη σκόνη!

Επίσης, η αξιοπιστία της vivo εγγυάται την  αντιμετώπιση ακραίων θερμοκρασιών, αφού στα εργαστήρια δοκιμών R&D της εταιρείας , οι συσκευές υποβάλλονται εκτός των άλλων και σε ακραίες θερμοκρασίες μεταξύ -20°C και +50°C για να διασφαλιστεί η ομαλή απόδοση σε κάθε περίπτωση. Ιδιαίτερα για την περίπτωση της χώρας μας, ο έλεγχος αυτός κρίνεται αναγκαίος, λόγω των έντονων θερμοκρασιών, όπως της ζέστης κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, καθώς και των ακραίων εναλλαγών του υδράργυρου. Πόσες φορές δεν έχει τύχει να υπερθερμανθεί το smartphone μας, όταν και έχει εκτεθεί (οριακά «ξεχαστεί) κάτω από τον ήλιο στην παραλία, με αποτέλεσμα να απενεργοποιηθεί, για τον έλεγχο υπερθέρμανσης;

Εξαιρετική Απόδοση με την υπογραφή της vivo

Μιλώντας για αξιοπιστία, δεν παραλείπουμε την Εξαιρετική Απόδοση των vivo smartphones και στη mid-range κατηγορία. Η vivo V series, με το τελευταίο μοντέλο του V29 Lite, έχει σχεδιαστεί για να παρέχει  μια ομαλή, αλλά ταυτόχρονα και ισχυρή εμπειρία. Οι συσκευές της κατηγορίας -και όχι μόνο- είναι πολλαπλής απόδοσης, εξαιρετικών προδιαγραφών στον τομέα της ενεργειακής απόδοσης, ενώ παρουσιάζουν και βελτιστοποιημένη κατανάλωση ενέργειας. Τα κορυφαία επίπεδα απόδοσης επιτυγχάνονται, χάρη στους γρήγορους επεξεργαστές, ενώ το hardware της vivo συμβάλλει στην αποφυγή του λεγόμενου ‘’freezing’’ του συστήματος, γνωστό στην τεχνολογική γλώσσα ως «κρασάρισμα», το οποίο είναι τόσο επιβλαβές για την ίδια τη συσκευή, όσο και ενοχλητικό για τους χρήστες.

Η υπογραφή της vivo για εξαιρετική απόδοση δε συνοδεύει μόνο τις «ναυαρχίδες» της εταιρείας, αλλά και τις mid-range συσκευές της, ως τα smartphones εκείνα, τα οποία έχουν τη μεγαλύτερη ζήτηση από τους χρήστες, περισσότερο για οικονομικούς λόγους. Τα συγκεκριμένα όμως είναι σχεδιασμένα, να αγγίζουν σε μεγάλο βαθμό τις προδιαγραφές «ναυαρχίδων», προσφέροντας σταθερή απόδοση μακροχρόνιας χρήσης, με γνώμονα τις καθημερινές περιστάσεις και τους εξωτερικούς παράγοντες, που συνεπάγονται.  Το μόνο σίγουρο είναι ότι, για τη vivo η ποιότητα κατασκευής παίζει καθοριστικό ρόλο, ως βασικός γνώμονας μαζί με τις ασυναγώνιστες τιμές που την συνοδεύουν.

(Δελτίο Τύπου)

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

9 − three =